możecie polecić jakiegoś dobrego i cierpliwego nauczyciela j. angielskiego dla 10latka, który w zasadzie nie moze ogarnąć w ogóle języka? Chodziła na lekcje w zeszłym roku, jednak nie wiele to dało, poza lżejszym portfelem. Chciałabym ją teraz zapisać gdzieś, ale nie mam pojęcia gdzie mają jakieś ciekawe metody. Gdzie wasze dzieci chodzą no i jak z opłatami?
moj chodzi i jest zadowolony.polecam-tel.724381620
Ja znam super nauczyciela, ale niestety nie wiem, czy mogę podać jego nr telefonu, bo nie pytałam o zgodę, ewentualnie się odezwę
Możecie polecić dobrego i pilnego ucznia, łatwo ogarniającego język? Chętnie udzielę korepetycji, ale nie chciałbym być oskarżony o uszczuplanie czyjegoś portfela, skoro dzieciak nie będzie się uczył. Żadne bowiem metody nie pomogą, jeżeli nie będzie samodzielnej pracy i pamięciowej nauki - to podstawa nauki języków obcych.
Dobry i pilny uczeń nie potrzebuje cię na pewno, wiem to, ponieważ mam dwoje dzieci. Jedno chwyta w lot, zaległości z rosyjskiego, którego w ogóle się nie uczył nadrobił w ferie i teraz ma lepsze oceny niż uczniowie uczący się go kilka lat, to samo z niemieckim a angielski to już dla niego banał, bo dziś trzeba go znać. Młodsze jest przeciwieństwem, obce języki sprawiają mu duży kłopot, co go zniechęca i tylko ktoś kto potrafi zainteresować go, prowadzić lekcje ciekawie moze coś wskórać. Tak więc ciebie pewnie nikt by nie polecił. A uwierz mi, są tacy nauczyciele, którzy w ciągu 45min, zrobią więcej niż inny nauczyciel przez cały semestr.
zapisz ją do szkoły językowej. na takim etapie na jakim jest 10-latka nie ma chyba sensu wysyłać jej do prywatnego korepetytora. nie ma sensu, żeby siedziała i kuła, tylko się zniechęci. a szkoła językowa ją nauczy, do czego ma służyć język - do komunikacji, bo przede wszystkim najważniejsze, żeby się rozgadała. zasady gramatyczne przyjdą same. ja przynajmniej tak miałam. nie wiem natomiast, gdzie konkretnie mogłabyś ją wysłać. największą renomę zawsze miał fox.
Ja korzystałem z korepetycji p. Marty. Sympatycznie i efektywnie. 512 580 934
Najlepiej indywidualnie. Grupowe zajęcia moze są tańsze ale niewiele dają tak naprawdę.
Polecam p.Agnieszkę z Prusa tel. 603 609 670
Niestety do nauki języka obcego trzeba mieć predyspozycje słuchowe. Jeżeli ich brak stawanie na głowie tu nie pomoże.
Dokładnie, jak się nie ma predyspozycji to święty Boże nie pomoże. Ja zawsze z matmy byłam dobra, ale w ogóle nie mam słuchu i język to była prawdziwa kara. Gramatyka owszem, bo na logiczne myślenie się jej uczyłam, a reszta porażka.
Zapraszam. 25 zł/h Tel.: 518507593
Prośba o polecenie kogoś dobrego a ty polecasz siebie?
Polecam korepetytorkę moich dzieci.Jestem pełna podziwu że zdołała je nakłonić do nauki, bo był z tym straszny problem.Ma bardzo ciekawe metody nauczania,dzieci uczą się w dużym stopniu przy pomocy zabawy.Rezultaty mają świetne i nie mogą się doczekać na następną lekcję.A cenowo jest OK.Zadzwoń , chyba ma jeszcze wolne miejsca. 609 357 909
Konkretnie to jak wygląda to cenowo? Chciałabym,żeby ktoś właśnie umiał zaczęcić a nie zniechęcić jak to bywa w naszych szkołach.
polecam foxa ludzie którzy tam chodzili nigdy potem nie mieli problemów w szkole
Skoro wszyscy polecają to ja także polecę swoją nauczycielkę; Będzie uczyła Wiktorię drugi rok. Na koniec 3 klasy groziła jej pała, a po roku nauki czwórka. Rezultaty mówią same za siebie. Sama ,,podpatrzyłam'' nauczycielkę w ,,akcji''. Takiej cierpliwości i podejścia do dziecka nigdy u nikogo nie widziałam. tel 512 930 748
a możecie polecić nauczyciela który może przyjeżdzać do dziecka do domu.