Witam,jestem na etapie planow budowlanych ktore beda gotowe juz w okresie wakacyjnym.Szukam dobrego murarza ktoremu mozna zaufac ,ze wykona swoja prace solidnie i za rozsadne pieniadze.Prosze o jakies namiary
Witam polecam pana Cieślika budował u mnie w zeszłym roku jest solidny i dość tani jak co do innych.
rodzina murarzy z dziada pradziada,jeśli jeszcze potrzebujesz ich to podam Ci namiary
Tak potrzebuje wszelkch namiarow na dobrych murarzy.Mam jeszcze pytanko odnosnie w miare aktualnych stawek za roboty budowlane w naszym okregu.Dokladnie chodzi mi
zrobienie law fundamentowych przyjmujac wstepnie 40x100cm i dlugosci okolo 70-80m.oraz wymurowanie sciany fundametowej z bloczka zewnetrzne sciany 70m i wewnetrzne 30m wysokosc okolo 100cm.Chcialbym rowniez zapytac o dobrego kierownika budowy a konkretnie na terenie Ostrowca Sw
Z Panem Cieslikiem nie taki dobry interes sie robi pracownicy jak od browara nie zaczna dnia nie robia a w szczegolnosci ten czarny
A cos więcej o Ciesliku możecie napisac, więcej opinii bo zastanawiam się nad jego firma bo cene zaproponowal nie dużą.
500661351, Polecam, gośc solidny i uczciwy. Oprócz murarki zrobi tez inne rzeczy. tak jak u nas. mp tynki, płytki, sufity podwieszane itp. WARTO!!! :)
mogę polecić młodych solidnych murarzy. Podaj tylko email.
podaje adres emaila poproszę o namiary na tych młodych solidnych murarzy aloranty@colian.pl
babcia.krysia@interia.pl,prosze o namiary na dobrych murarzy
Jak solidnie to i solidna kasa nikt dobrze za darmo nie robi