Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dobry lekarz

Ilość postów: 11 | Odsłon: 698 | Najnowszy post
  • Dobry lekarz

Znacie dobrego lekarza leczącego nadciśnienie. prywatnie oczywiście. Tylko proszę żebyście nie pisali o nikim źle. Chcę jak najszybciej zawieźć mamę do dobrego lekarza. Nie mieszka w oSTROWCU I ciągle na pogotowiu. Proszę o radę.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dobry lekarz

1. upuszczanie krwi

2. należy sprawdzić czy mama na pewno zażywa leki tak jak przepisał lekarz, mój dziadek dyskretnie wypluwał za szafę co wyszło na jaw przy sprzątaniu

mlodypistolet
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Dobry lekarz

Doktor Hubert Czerniak. Podstawa to leczyć przyczynę nadciśnienia a nie tylko przepisywać leki (które się często bierze dożywotnio) na objawy choroby. Tabletka można się wspomóc przy nagłych skokach ciśnienia , a nie brać leki cały czas niszcząc organizm, a tak naprawdę nie znając przyczyny owego nadciśnienia. Pozdr.

Gość_.
      Zgłoś
      Odpowiedz

uuu brawo! grubo, zaraz bedzie hejt!? lepiek sie podpisz bo powiedzą że to ja

antyNwo
        Zgłoś
        Odpowiedz

ps. będzie 18go w Skaryszewie willa cyganeria

antyNwo
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Co grubo? Przecież gość z 18.09 chce leczyć nadciśnienie, a nie maskować je.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

nie wiem co on chce, przeważnie to co lekarz powie to dla wiekszosci swietosc.. statyny biorą a to gwozdz do trumny,, o Czerniaku tutaj zaraz Ci powoedzą że antyszczepionkowy spiskowiec ale jao ktos chce sie naprawde wyleczyć to chwyta sie wszystkiego a przynajmniej powinien?

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

AntyNwo, ja uważam,że piszesz prawdę, a co reszta o tym myśli i co z tym zrobi, to nie dbam o to, i Ty pewnie też nie. Każdy wykład Czerniaka i Jaśkowskiego oglądam na YouTube. To co samoloty wyprawiają na niebie to w 100% prawda. Zresztą Ci dwaj lekarze też o tym wspominają i mówią co to powoduje, a także jak w miarę możliwości można się chronić przed opryskami. Mało jest naprawdę dobrych lekarzy, ale oni dwaj ( a pewnie jest ich ciut więcej) są naprawdę porządnymi i mądrymi ludźmi, którzy chcą i potrafią leczyć, a także są ogarnięci w innych tematach. Pozdr. ps nadciśnienie i hashimoto jest wyleczalne.

Gość_.
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę