Witam, orientuje się ktoś gdzie mogę kupić dobre jakościowo wyroby mięsne, najlepiej z krótką datą przydatności do spożycia, najbardziej interesuje mnie boczek bez dodatku konserwantów, cukru i tym podobnych rzeczy. Ostatnio kupiłem w kauflandzie i obok ceny był skład tego czegoś, powiem szczerze miałem dylemat czy to zjeść, bo nie chciałem świecić w nocy.
Najlepiej od osoby która robi sama wyroby.
W żółtej budce koło bazarku na ogrodach słyszałem że sa dobre wyroby swojskie.
matko, tylko nie tam.Kupiłam kiełbase i boczek na próbę, bo chciałam podac za granice, nie dało się zjeść, nawet pies tego nie chciał, ohyda.Ponoć na bazarek ktoś przywozi dobre wyroby ale nie wiem kto, trzeba by tam ludzi popytać.
Moja mama kupuje na stoisku z Opatowa w hali targowej. Wędliny smakują i wyglądają jak swojskie.
Wyroby z nikisiałki róg ulicy sienkiewicza i czerwińskiego.
TARGOWICA HALA BUDKA NR 59
Najlepsze mięso na tagowicy w psiej jadce,kupować tylko w dzień bo czasem się trafi trochę sierści a w dzień wszystko dobrze widać
Psia jatka to tam gdzie Chińczycy się w mięso zaopatrują,łatwo trafić,mięsko świeże i pyszne dodać trochę cebulki do aromatu i pieprzu.Nieprawda że śmierdzi i nieprawda że ktoś jak zjadł to szczekał
Na bazarku w czwartki i soboty wędliny i mięsa z Opatowa przywożą. Swieze, smaczne. Polecam sama kupuje. Tylko tak po 6 rano trzeba ustawic się w kolejkę :)
Nigdy w życiu....stoisko na hali targowej to porażka.Niby facet da ci kawałek do spróbowania baba na stołku i tak Ci doliczy.Na pytanie konkretnie od kogo jest ten wyrób pada odpowiedz-od każdego po trochu.Co to znaczy?Gdzie jakieś dokumenty na to czy to sprawdzone wędliny?
Najlepiej kupic mieso surowe np boczek surowy. Zrobic marynate ziolowa z olejem Niech polezy w tej marynacie kilka godzin a najlepiej cala noc w lodowce potem upiec w piekarniku
Najlepiej to nie jec tyle miesa.Poczytajcie sobie o strasznym cierpieniu rzeznych zwierzat.Czy takie mieo jest zdrowe?To oczywiste ze nie.