Spróbuj w da grasso ostatnio tam jadłem na miejscu i była bardzo dobra, a sos czerwony wymiata.
Ja w mobilnej nie kupuje bo właściciel za mało płaci pracownikom i szoferom. Proponuje w ten sposób bojkotować wszystkie firmy które w ten sposób wyzyskiwują pracowników.
Doedukuj się znaFFco tematu, ponieważ gdybyś się przyjrzał składnikom we wszystkich pizzeriach w Ostrowcu, a i nie tylko, to zauważyłbyś, że problem z szynką występuje w 90% pizzerii.
podobnie jak z serem, dobre składniki tylko w a propos, nic nowego i primo. Reszta wyrób seropochodny i mielonka.
Zgadzam się, najlepsza w da grasso
podbijam, piast zamkniety i nie wiem gdzie teraz mozna dobrze zjesc
dobrze zjeść można w domu , ale potrzeba trochę pracy , ja pizze robię samemu i lepszej nie ma na mieście a koszty to max 20 zł , pizza wychodzi bardzo dobra i wiem co jem