Jadłam ostatnio w "Słonecznej Werandzie" os. Stawki i jest rewelacyjna. Kiedys nie była najlepsza ale moze kucharz sie zmienił. Dla sprawdzenia poszłam drugi raz i też była pyszna więc chyba już tak zostanie.
regesta na sandomierskiej przy inkubtorze
regasa caprie roma spinpx da grasso labirynt chronologicznie od najlepszej
Nieprawda. W nic nowego pizza jest zdecydowanie za sucha. Komentarze wpisuje prawdopodobnie właścicielka
w primo super i ser zajebisty
piast obecnie najlepsza pizza,
kiedys na maxa ale teraz ciasto jest gorsze od nalesnika!! jest tak cienkie ze nie da sie zjesc!! zmiencie kucharza bo niestety od jakiegos czasu znacznie sie pogorszyla
Na pewno nie w Pizzy Na Maxa (choć zarzut, że za cienkie ciasto jest rozbrajający - pizza to nie grube ciasto by zapchać flaka, ale do niektórych to nigdy nie dotrze) bo składniki mięsne, że tak powiem śmierdzą.
Na pewno nie w Werandzie, bo ta pizza jest po prostu jakaś taka nijaka.
Na pewno nie w Labiryncie, bo tam kucharz nie zna słowa proporcje i jednej rzeczy nawrzuca jak wariat, a drugiej tyle co kot napłakał.
Na pewno nie w Piaście, bo zakalcowate ciasto to nie jest dobry prognostyk na smaczną pizzę.
Na pewno nie W Jokerze, bo o ile kiedyś była rewelacyjna jak otwierali, to teraz robiona jest tylko na odczep się.
W takim razie gdzie?
Średnio widzę Nic Nowego i A'Propos, bo choć pizza bardzo smaczna, to czasem przypalają i ciasto strzela w zębach.
Średnio widzę w Da Grasso, bo choć sosy perfekcyjne, składniki fajnie komponują się ze sobą (nie ma przemiału jak w innych pizzeriach), to jednak ciasto do mnie nie przemawia.
Tak naprawdę z całego tego ostrowieckiego grajdołka "pizzowego", jedynie Regasa i Primo trzymają jako taki poziom, choć i tak to nie jest jeszcze to....
Zdecydowanie zgadzam się z gościem 8:49, jednakże lubię osobiście pizzę z Da Grasso, ale najlepsza jest dla z Romy:) Ostatnio polubiłam także pizzę z margherity, ale bardziej smakuje mi w lokalu niż na dowóz