Potrzebuję uszyć sukienkę, wyjątkową w stylu lat 70 ( podobają mi się takie modele), dekolt w serduszko, dopasowana w talii i rozkloszowana na dole. Polećcie jaką dobrą krawcową, kogoś kto mnie nie zawiedzie, doradzi :)
chodzi oto żeby ja tylko uszyć?czy również skroic?
ha ha, dobra krawcowa sama sobie poradzi z krojem i szyciem
nie wiem, czy któraś chciałaby kończyć sukienkę po kimś innym...
Chodzi mi o powstanie sukienki od samego początku do efektu finalnego :)
regina na rynku taki zakład tam pani ma pojecie
NIe na rynku tylko na przeciwko plebani Michała po schodkach, tam kiedyś troll był.
u p. Reginy na Okólnej-ma pojecie
Wszyscy polecacie tą samą kobitkę :) wspieram się na waszych opiniach i w poniedziałek do niej się udam :)
Dzięki za pomoc :)
a ja polecam Pania Magde z zakladu INES na sloneczku z tylu w pasazu handlowym, ma dziewczyna wyobraznie i potrafi odwzorowac cos co widziala tylko ze zdjecia
w tym Ines moja szwagierka szyla piekna suknie do slubu z tym ze troche nietypowa wlasnie i to na rozmiar 46 a wygladala niesamowicie
taka szczupla krawcowa tam pracuje i umie doradzic milo
Napisz gdzie dokładnie ten zakład się mieści , koło jakiego sklepu, jak tam trafić? A jeszcze czy ceny są przystępne, bo to też jest ważne. Bo są krawcowe, że partolą i słono za to jeszcze biorą.
Tylko nie INES, z moją sukienką się nie powiodło i jest drogo, polecam Dorotkę, za zebrą wejście od strony parkingu.
P. Regina szyła dla mnie ostatnio sukienkę. Wyszła rewelacyjnie. Gorąco polecam tą panią.
na Słonku jest jeszcze jeden zaklad krawiecki '"Dorota " polecam,ma talent
Salon INES jest OK. Wprawdzie robiłem tylko korektę marynarki ale wyszło bardzo dobrze.
Możesz podać namiary na P. Reginę, chciałam przerobić 2 sukienki.
Nie polecam potrafi jedynie skrócić spodnie i cos przerobić ale na pewno nie uszyje nic ze zdjęcia.... a za krótką sukienkę wzięła 380zł (oczywiście materiały na własny koszt)
Pani tam nie ma pojęcia pow mi że da radę piękną sukienkę szyfonową a efekt był taki że wyglądam jak w 9 mies ciąży a poza tym w niczym nie przypomina tej ze zdjęcia