Szukam krawcowej dobrej i nie drogiej wiem że był już wątek o krawcowej moja się rozchorowała poważnie .
Polecam zakład krawiecki w Kunowie, "Rosabell" czy jakoś tak, ul Moniuszki, niedaleko Urzędu Gminy.
Panie krawcowe są baaardzo miłe i znają się na rzeczy. Szyją pięknie i niedrogo.
W Kunowie to nie ma żadnej krawcowej, a już o zakładzie to nie wspomnę
Jest. Gosciu z 23:43 - jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj!!!
dobra kunów to nie Ostrowiec a ja potrzebuję krawcowej w O-cu, komunia dziecka za pasem a w sklepach pustki. Chińska masówka.
Pracownia Regina na Okólnej (naprzeciw plebanii po schodkach) - szyłam tam zarówno ja jak i moje znajome - sukienki cudne i potrafi też doradzić. Polecam!!!
jaka jest mniej wiecej cena uszycia sukienki: krotkiej, na gorze obcislej z rekawkiem na dole rozkloszowanej :)
prosze o podanie przykladowej ceny, bo w ogole sie nie orientuje ile to moze kosztowac ;)
Jest dużo zakładów krawieckich w O-cu lecz czy dobrze szyja to już znak zapytania a może jest krawiec co to garnitury szyje na miarę.W każdym razie słyszałam coś o dobrej krawcowej lecz ludzie się boją jak dorabia bez podatku a dobra totylko taka co to ma doświadczenie.
7.53,jestem z Kunowa co dzień chodzę ul. Moniuszki i nie ma
Kobietki pomóżcie jeśli znacie kogoś w okolicach Ostrowca .
Dobra krawcowa -pani Asia .Ma zakład na Al.3-go Maja 5 /obok policji nad Eltopem/Szyje naprawdę pięknie, tylko musisz się pospieszyć bo za chwilę nie będzie już przyjmować zleceń bo komunie już niedługo .
Nie polecam pracownii ines Ostrowiec Św. jest strasznie drogo!!!