wczesniej był Jarocin było zle teraz Woodstok tez zle to gdzie ta młodziez ma słuchac muzyki przy kompie od rana do nocy jasne
czytałem w niezależnych mediach że i Woodstok i Jarocin to festiwale kierowane przez rzad aby mieć pod kontrolą "rzutką" młodziez, niech się wyżywają pod nadzorem służb, a nie wychodzą protestować na ulice......?
wolę Owsiakowi dać na zbiórkę niż na tacę klerowi
Kłamczuszki, nie pokazał ksiąg rachunkowych bo tam były by pokazane przelewy między fundacją a mrówką całą. Nos ci rośnie.
ale po co ja mam słuchać jakiegoś "komentarza Owsiaka" ?
wystarczy przeczytać pisowne uzasadnienie wyroku, które mówi jasno: Owsiak nie dostarczył wszystkich wymaganych przez sąd dokumentów.
koniec.
kropka.
reszta to zwykłe bajdurzenie.
Komentarz Owsiaka możesz pominąć, wysłuchaj uzasadnienia sądu i porównaj z tym kiepskiej jakości skanem. Przecież nie jesteś głupim lemingiem, który słucha tylko jednych mediów, a sam nie potrafi myśleć, prawda?
niech zyje owsiak.
Potrafiący myśleć od dawna wiedzą jak pożyteczna jest WOŚP i jak należy omijać szerokim łukiem zazdrośników.
Potrafiący myśleć potrafią liczyć i porównywać koszty z zyskami.
Udowodnili to choćby myląc sprawozdania z księgami rachunkowymi, takie z nich spece od księgowości. A do tego myślą tak intensywnie, że muszą ograniczyć się do jednego źródła informacji, bo nie starcza im sił na sprawdzenie jak jest naprawdę. Wygodna ściągawka dla tych intensywnie myślących (nie trzeba wiele czytać, dużo obrazków):
http://www.fakt.pl/szokujace-zstaewinie-oto-jak-owsiak-nie-okradl-wosp-,artykuly,439446,1.html
Jestem tego samego zdania. Tylko dlaczego wciąga w to młodzież.np.harcerzy?
http://kontrowersje.net/jasna_sprawa_czyli_nowa_firma_owsiaka_za_o_ona_metod_amber_gold po przeczytaniu tego liczba zwolenników Owsiaka zmniejsza się
Przeczytałem i jakoś nie jestem przekonany. Tyle 100% dowodów i nadal nie pozwał Owsiaka do sądu? Widać zdaje sobie sprawę, że jak przegra, bo te jego dowody są tak samo prawdziwe jak "willa Owsiaka" z linka powyżej, to jego książki będą się gorzej sprzedawać i nie będzie mógł biedak żyć ze szkalowania innych. Co nie zmienia faktu, że porównywanie Wośp do Amber Gold jest wyjątkowo obrzydliwym zagraniem, może do SS od razu? Sąd przymknąłby na pewno oko.
cóż, są tacy, których nic nigdy nie przekona.
np. mój sąsiad nadal wierzy w "zieloną wyspę" :)
alicjo, dlaczego piszesz o "kiepskiej jakości skanu" ?
czy słaba (podobno) jakość skanu zmienia znaczenie słów w nim zawartych ?
A lemingiem faktycznie już nie jestem - skutecznie wyleczyły mnie m.in te właśnie skany :) +
Ale dopuszczam oczywiście, że wyznawcy Jedynie Słusznej Prawdy nadal będą głosić swoje teorie - ot, taki folklor. Oczywiście - wszystko w imię dobra wyższego.
Oczywiście, skanując w niskiej rozdzielczości łatwiej ukryć fakt doklejenia lub zasłonięcia dowolnych fragmentów, jak inaczej wyjaśnisz, że na sali sądowej słychać zupełnie coś innego niż w dokumencie dostępnym tylko na stronie oskarżonego? Czy sąd może sobie pozwolić, by na sali powiedzieć "niewinny" a w dokumentacji napisać "a nie, jednak winny" albo tak zagmatwać, żeby nie było wiadomo o co chodzi? No i skoro jest winny, dlaczego nie siedzi jeszcze w więzieniu? Założę się też, że z całego uzasadnienia przeczytaliście tylko ten jeden paragraf. Gdyby sąd chciał przyznać blogerowi rację, napisałby i powiedziałby to wprost, wyraźnie, tak by nie było żadnych wątpliwości, bo na tym polega jego praca.
Cały czas umyka wam najwazniejszy fakt - Owsiak nigdy nie został postawiony przed sądem i nie udowodniono mu żadnej winy, co oznacza, że jest niewinny. Jak zostanie skazany, wtedy sam chętnie będę na nim wieszał psy i czekał wraz z wami aż NFZ kupi niezbędny sprzęt do ratowania dzieci.