Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

do woja marsz

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „do woja marsz”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: do woja marsz

chłopcy rurkowcy już zaczynają lament, bo trzeba mężczyzną się stać i nie będzie mógł zostać dziewczynką.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Ja damno bo dawno ale 2 lata byłem. W ciągu 2 lat tylko 2 razy na urlopie i jakoś przeżyłem.Czego by młodzież maiła by nie odsłużyć chociaż 1 rok.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Byłem w wojsku,odwaliłem całe dwa lata,ukończyłem Szkołę Podoficerską Służby Zasadniczej.

Służbę wojskową zakończyłem w stopniu starszego kaprala.Chciałem się jeszcze pobawić w wojsko,ale chyba już jestem za stary.Dzwoniłem do Sandomierza i rozmowa była typu może,a ja wiem.Dostałem tylko zieloną kartę mobilizacyjną.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Do woja to niech maszerują #misiewicze

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

i z tego przygłupa wychodził mądry prawdziwy facet,przygłupy to są teraz

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

i taka prawda,nie szli niedorajdy życiowe,zbrakowane lękiem i trwogą przed musztrą

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Z niewolnika nie będzie dobrego żołnierza, obowiązkowa służba wojskowa to czyste marnotrawstwo zasobów ludzkich i funduszy państwa. Jedyna nadzieja to dobrze wyposażona i opłacana armia wojskowa, w której bycie będzie prestiżem. Z drugiej strony wojsko zmniejszyłoby ilość tzw. przysłowiowych kalek życiowych, ktoś albo wziąłby się w garść albo zastrzelił :).

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Znam takie, które po 30 latach małżeństwa za swoje koronne danie dla całej rodziny uznają ziemniaki ze zsiadłym mlekiem.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Facet gotujący kojarzy mi sie z cipą

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_henio
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Jak dojdzie co do czego,w ciągu tych trzydziestu dni pięćdziesiąt razy pobiegniesz do dowódcy żeby wojsko Cię broniło.Jak będzie klęska żywiołowa to TVNy zakrzykną "gdzie armia Macierewicza albo Błaszczaka" zapominając że to Wojsko Polskie. Siedzieć w czasie pokoju i pisać jest fajnie,ale chcesz pokoju,bądź gotowy na wojnę.Mówię to ja,dowódca najniższego szczebla.

Gość_kgb
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Się odnośnik pozmieniał.To do Młodegopistoleta.

Gość_kgb
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Może był w tzw pułku roździwijapów ;)))

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

A byli w wojsku byli, służbę przygotowawczą odbyła na ochotnika 3 członków OP. No i co teraz?

Gość_1
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 11 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę