aleś ty nerwowy wolny, czym się tak przejmujesz,że cie jakaś panna atakuje, weź daj na luz.
Nie lubię bezpodstawnych pomówień, ale jasne sytuacje.
19nascie lat chetnie poznam starsze kobiety
@mateusz a ja z chęcią poznałbym twoje koleżanki
Potwierdzę opinię gościa z 16:30. Facet jest skupiony na sobie. Jeszcze żyje życiem ze swoją eks.Może jest fajny, ale nie w moim typie. Nie nadajemy na tych samych falach. Rozmowa jakoś się toczyła, ale szału nie było. Raczej nudnie- że się tak wyrażę
miłe słówka zeby przekonać do siebie do kazdej, sprawdzmy kobietki ile nas jest przez niego uwodzonych
25cm ci nie pasuje?,to co chcesz?
Drogi P zamknij to dziecinne forum, otwórz się na prawdziwą miłość i zaufaj tej jedynej. Pozdrawiam.
też się nad tym zastanawiałam :)
jeden :)
lodowka@onet.eu pisac kobiety
to ja druga ;)
A ktoś ty druga?
kobieta z ktora gawedzi, a ty pierwsza?
Ze mną też gawędzi o sprawach codziennych i raczej nie wydaje mi się żeby rwał kobiety na prawo i lewo. Przynajmniej mnie nie uwodzi, a jak ciebie?. A jeśli chodzi o rozmowy to teraz rozmawiamy sporadycznie. Ale jest miło. A jakie twoje wrażenie?
ale kobiety naiwne jesteście , facet sobie podbudowuje wlasne ego bo lecicie na niego jak pszczoły do miodu, pewnie jest sredniej urody w tym wieku pewnie popsute zęby, jak sam napisal raczej nie wysoki, ciagle siedzi na necie, lwią cześć kasy wydaje na alimenty, jesli placi a byla nie pochlebnie sie wypowiadala, a wy myslicie ze po drugiej stronie jakis james bond... niech zalozy konto na jakims portalu randkowym wstawi zdjecie to by bylo uczciwe a nie bajeruje was kilka jednoczesnie a wy sie slinicie bleeee, cencie sie kobiety!!
paweł@539onet.pl
pawel539@onet.pl
co ty chłopcze chcesz?