Oj nie polecam pana wolnego.
Gość@2012-10-29, 14:14, a kogo polecasz? Może siebie?
nie muszę polecać nikogo, siebie tym bardziej. masz jakieś problemy ze sobą zadając takie głupkowate pytania?
Wybaczam wszystko :)
A jaki to wolny, jak dzieci ma? To raczej uwiązany i zobowiązany :P
To jak ma dzieci to nie wolno mu się już z nikim spotykać? Wolny 40 latek to nie tylko stary kawaler.
Nie, bo palec boży go dosięgnie :P
Wejdź w nim w dyskusję na gg to zobaczysz,jest inny niż tu.
Gość z 15:41Jeszcze się taki nie narodził, żeby wszystkim babom dogodził. :) A widzę, że coś osamotniona/y jesteś a swych osądach.
Bo ja się głośno wypowiadam, a reszta nie
Tak inny, bo sympatyczny? Fajnie się z nim rozmawia i nie nie jest monotematyczny. Inteligentny, dowcipny ale i poważnie pisze na tematy trudne. Ogólnie super gość.
kobietka, wcale się nie dziwię po twoim nicku że tak piszesz, no cóż ,kobietka,trochę miłych słóek i już po tobie.
Jak oleje dzieci i nie będzie płacił alimentów to tak, a w przeciwnym wypadku to nic mu nie zrobią. Chyba, że nie ma sumienia, ale po przeczytaniu tego wątku nie bardzo w to wierzę. Żeby tylko mój były taki był...
tzn dlaczego inny?
Skupiony głównie na sobie
To się da zauważyć. Taki narcyz, nie wiadomo dlaczego :)
Fajna dyskusja tylko szkoda ,że anonimowa. A może podpisz się gościu z 15:41 i 1630, bo to ta sama osoba. A nie anonimowo atakujesz,choć ze mną może w ogóle nie rozmawiałaś. A jeśli nie chcesz się podpisać to podaj 3 ostatnie cyfry gg ( tylko do mojej wiadomości), a wtedy albo potwierdzę publicznie Twoją rozmowę ze mną albo nie oczerniaj bezpodstawnie. Lubie jasne sytuacje, a nie pomówienia. Czekam na odpowiedź.