Jak podlotki :)))
To proszę nie pisz już o mnie na żadnym forum. Nie udało ci się w sądzie prać brudów, nawet sędzia cię olał bo się plątałeś, to na forum wyciągasz i robisz z siebie ofiarę, Rób tak dalej a na pewno znajdziesz kobietę, która się w końcu nad Tobą zlituje.
"z nk mnie wyrzuciłaś" to pisze 40-letni facet hahahhahahhahahahhahahahhahahah
Wolny dałeś się sprowokować. Chciała Ci zaszkodzić i wygląda na to, że jej się to udało.
A ja tam bym chetnie poznala tego pana z ciekawosci, ale wiek nie ten bo mi troszke brakuje do tych 32.A byla to zazdrosci chce Ci zaszkodzic ,nic tu na nia nie napisales a sie udziela :-/
Ale ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Chcesz ryzykować z takim facetem? Niby nic nie napisał na nią, a ona zaatakowała go bez pardonu. Czyli facet się bronił, albo mógł dać spokój i przemilczeć, tylko jeszcze bardziej mogła by go zmieszać z błotem. Zawistna jest.
I o to wlasnie chodzi RYZYKO cos co trzyma w napieciu a nie jakis nudny zwiazek emerytow.A byla to ma R.a bylego to chcialaby na skinienie.Pies ogrodnika sama nie weznie i 2giemu nie da.:-)
To napisz do niego i po sprawie. Gdzieś widziałem wcześniej mail do tego wolnego. A Ciebie to tacy starsi interesują nie troszkę młodsi? A co do byłego,to chyba jednak nie jest na skinienie, bo całkiem inaczej odbieram te jego posty. Raczej chce mieć spokój od jej natarczywości.
Jak może być bez nałogów jak siedzi ciągle na necie :)
Nie siedzi, a pracuje. Internet włączony cały czas, ale piszę z doskoku, gdy mam wolną chwilę. A @piękna zazdrosna jesteś, że ja mogę i pracować , i pisać lub czytać co na forum słychać?
A jesli chodzi o net to wcale nie jestem od niego uzależniony, ale skoro założyłem wątek , to staram się w nim uczestniczyć i być na bieżąco z postami. Choć Twój akurat zaniedbałem, bo zbyt długo nie było odpowiedzi. Sorki. Wybaczysz?:)
Pomalutku @sylwuś, bo co nagle to po diable. Dziękuję wszystkim paniom, które nie bały się ( bo i nie ma czego) podjąć ze mną konwersacje. Doszedłem do wniosku,że W Ostrowcu jest dużo wspaniałych, wolnych i inteligentnych kobiet, a wnioskuje to po rozmowach z nimi. Dużo w swym życiu przeszły ,ale mimo to chcą zaznać szczęścia. Wspaniałe kobiety i to w różnym wieku. Jeszce raz wszystkie pozdrawiam i dziękuję, że mogę z nimi porozmawiać.
To rozrywany jesteś.
Nie narzekam ;)
Jak tam @wolny.... Spotkałeś się wczoraj z paniami? Fajne są?
09:05 a co zazdrościsz ???
Ja chetnie sie spotkam z panem"wolnym":)e-meil szafkaml@op.pl
ja też chetnie się spodkam