Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

a z której części miasta jesteś wolny?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie odpowiadam już na żadne prywatne pytania. Swój mail podałem, jeśli ktoś chce skorzystać to proszę. Jestem juz zalogowany,by nie było,że się ktoś podszywa pod moja osobę

wolny40tolatek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

42 - szkoda że się nie zdołam załapać

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja mam 20 lat i szukam tylko starszych kobiet ode mnie czy jakas byla by chetna mlodszym?

Gość_chłopaczyna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

No więc wreszcie wolny 40 latku, ostatnio chyba ci się zapomniało że masz też potomstwo, które też chciałoby GODNIE żyć. Ale ty uciekasz od odpowiedzialności i nie dotrzymujesz słowa.

P.S. Tak pięknie o sobie piszesz, że gdybym nie wiedziała że to ty P. to bym się skusiła ;)

widzę że w pracy lajcik

powodzenie

twoja wreszcie eks

layla19
            Zgłoś
            Odpowiedz

skąd wiesz ,że to Twój były,pisał rzeczywiście pięknie,miałam ochotę do niego napisać i go poznac

Gość_kuka38
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Czyżby,@layla19 ale gdybyś nie doprawiła mi rogów, to pewnie ziściłoby się to o czym marzyłaś. Niestety wybrałaś innego z nałogami ale młodszego więc żyj tak jak sobie wybrałaś, a mnie daj wreszcie wolną rękę, żebym sobie ułożyć życie. Wiesz dobrze ,że dopóki nie było rozwodu walczyłem o rodzinę jak lew. Ale to była walka z wiatrakami. Bo Ty już wybrałaś i sama powiedziałaś,że twoje uczucia już do mnie całkiem wygasły.O dzieciach nie zapomniałem, bo każdej osobie piszę o nich. Nie wypieram się ich i nigdy nie wyprę, ale by godnie zaczęły żyć najpierw trzeba wyjść z dołka w jaki mnie wpakowałaś - finansowy. Na szczęście już dużo nie zostało. Więc i byt będą mieć lepszy już wkrótce.

A Ty @layla19 żyj w szczęściu i zdrowiu z R. Niech ci się wiedzie jak najlepiej. i powodzenia Ci życzę. Myślę,że pewnego dnia jeszcze wspomnisz minione lata.

wolny40tolatek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak, wyżal się biedactwo, może ktoś ci będzie współczuł. Oj, jaka niedobra dla ciebie byłam.

Szkoda że nie walczyłeś o rodzinę w tym samym czasie co ja, czyli kilka ładnych lat temu.

P.s. w dołek finansowy cię nie wpakowałam, tylko ty mnie, w dniu ślubu... pamiętasz? Niestety o intercyzie nie wspomniałeś, a szkoda, bo miałabym teraz spokojną głowę.

layla19
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wybywam stąd, żegnam wszystkich i życzę wszystkim miłego wieczorku, bo mój się tak zapowiada ;)

layla19
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Jeśli chcesz się odgryzać publicznie to proszę bardzo. Pisz więcej, pierz brudy niech ludzie wiedzą. Ja do ukrycia nie mam nic. Ale za to Ty coraz więcej masz tajemnic. Nawet z nk mnie wyrzuciłaś, tyle chcesz mieć ze mna wspólnego, ale R jest, bo dobrze Ci robi? Mamy wspólne dzieci i tylko to. Przykro mi to pisać, ale po 11 latach małżeństwa w tym 5 tylko prawdziwego, bo reszta to fikcja jak sama stwierdziłaś, a od 3,5 roku życie obok siebie tylko dla dzieci nie mogło się to inaczej skończyć. Wyprowadziłaś się by odpocząć- jak to stwierdziłaś a po dwóch miesiącach zaczęłaś spotykać się z R mimo iż byłaś nadal moja żoną. Ja do końca naszego małżeństwa byłem wierny Tobie. Nigdy nawet nie przyszło mi do głowy żeby Ciebie zdradzić i wiesz o tym dobrze, a dlaczego, bo Cię kochałem i wiedziałem, że to jest najważniejsze. Przypomnij sobie jak pisałem do Ciebie "Zacznijmy wszystko od początku " Ale ty nie zaryzykowałaś, wiec rozwód stał się nieunikniony. A teraz zajmij się R. bo dzieci pewnie do mamy wywiozłaś i daj mi żyć bez twojej wspaniałej osoby w pobliżu.

wolny40tolatek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

UUUUUU....teraz to pojechaliście oboje, wolny nie daj się sprowokować bo to chyba nie miejsce do tego.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ale miejsce sobie do kłótni znaleźliście ;/

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wiem,że to nie miejsce, ale w końcu może wreszcie przestanie się wtrącać się do mojego życia. Rozwód jest, więc niech idzie w swoją stronę, a ja w swoją. Nie wtrącam się już do jej związku, więc niech ona nie czepia się mnie.

wolny40tolatek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Klasa facet! "[...] ale R jest, bo dobrze Ci robi?" :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

może to po prostu zazdrość tej Pani?

Gość_sylwia 29
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

żenujące .. ale przynajamniej wyszło iż powyższy wolny 40 latek nie jest idealny jak się tutaj szumnie na wszystkich wątkach opisuje i reklamuje..

Gość_żenada
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A kto jest idealny?

Każdy popełnia błędy, tylko, że trzeba z nich wyciągać wnioski i starać się je naprawiać.

wolny40tolatek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

I jaki dyskretny!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę