a z której części miasta jesteś wolny?
Nie odpowiadam już na żadne prywatne pytania. Swój mail podałem, jeśli ktoś chce skorzystać to proszę. Jestem juz zalogowany,by nie było,że się ktoś podszywa pod moja osobę
42 - szkoda że się nie zdołam załapać
ja mam 20 lat i szukam tylko starszych kobiet ode mnie czy jakas byla by chetna mlodszym?
No więc wreszcie wolny 40 latku, ostatnio chyba ci się zapomniało że masz też potomstwo, które też chciałoby GODNIE żyć. Ale ty uciekasz od odpowiedzialności i nie dotrzymujesz słowa.
P.S. Tak pięknie o sobie piszesz, że gdybym nie wiedziała że to ty P. to bym się skusiła ;)
widzę że w pracy lajcik
powodzenie
twoja wreszcie eks
skąd wiesz ,że to Twój były,pisał rzeczywiście pięknie,miałam ochotę do niego napisać i go poznac
Czyżby,@layla19 ale gdybyś nie doprawiła mi rogów, to pewnie ziściłoby się to o czym marzyłaś. Niestety wybrałaś innego z nałogami ale młodszego więc żyj tak jak sobie wybrałaś, a mnie daj wreszcie wolną rękę, żebym sobie ułożyć życie. Wiesz dobrze ,że dopóki nie było rozwodu walczyłem o rodzinę jak lew. Ale to była walka z wiatrakami. Bo Ty już wybrałaś i sama powiedziałaś,że twoje uczucia już do mnie całkiem wygasły.O dzieciach nie zapomniałem, bo każdej osobie piszę o nich. Nie wypieram się ich i nigdy nie wyprę, ale by godnie zaczęły żyć najpierw trzeba wyjść z dołka w jaki mnie wpakowałaś - finansowy. Na szczęście już dużo nie zostało. Więc i byt będą mieć lepszy już wkrótce.
A Ty @layla19 żyj w szczęściu i zdrowiu z R. Niech ci się wiedzie jak najlepiej. i powodzenia Ci życzę. Myślę,że pewnego dnia jeszcze wspomnisz minione lata.
Tak, wyżal się biedactwo, może ktoś ci będzie współczuł. Oj, jaka niedobra dla ciebie byłam.
Szkoda że nie walczyłeś o rodzinę w tym samym czasie co ja, czyli kilka ładnych lat temu.
P.s. w dołek finansowy cię nie wpakowałam, tylko ty mnie, w dniu ślubu... pamiętasz? Niestety o intercyzie nie wspomniałeś, a szkoda, bo miałabym teraz spokojną głowę.
Jeśli chcesz się odgryzać publicznie to proszę bardzo. Pisz więcej, pierz brudy niech ludzie wiedzą. Ja do ukrycia nie mam nic. Ale za to Ty coraz więcej masz tajemnic. Nawet z nk mnie wyrzuciłaś, tyle chcesz mieć ze mna wspólnego, ale R jest, bo dobrze Ci robi? Mamy wspólne dzieci i tylko to. Przykro mi to pisać, ale po 11 latach małżeństwa w tym 5 tylko prawdziwego, bo reszta to fikcja jak sama stwierdziłaś, a od 3,5 roku życie obok siebie tylko dla dzieci nie mogło się to inaczej skończyć. Wyprowadziłaś się by odpocząć- jak to stwierdziłaś a po dwóch miesiącach zaczęłaś spotykać się z R mimo iż byłaś nadal moja żoną. Ja do końca naszego małżeństwa byłem wierny Tobie. Nigdy nawet nie przyszło mi do głowy żeby Ciebie zdradzić i wiesz o tym dobrze, a dlaczego, bo Cię kochałem i wiedziałem, że to jest najważniejsze. Przypomnij sobie jak pisałem do Ciebie "Zacznijmy wszystko od początku " Ale ty nie zaryzykowałaś, wiec rozwód stał się nieunikniony. A teraz zajmij się R. bo dzieci pewnie do mamy wywiozłaś i daj mi żyć bez twojej wspaniałej osoby w pobliżu.
UUUUUU....teraz to pojechaliście oboje, wolny nie daj się sprowokować bo to chyba nie miejsce do tego.
Ale miejsce sobie do kłótni znaleźliście ;/
Wiem,że to nie miejsce, ale w końcu może wreszcie przestanie się wtrącać się do mojego życia. Rozwód jest, więc niech idzie w swoją stronę, a ja w swoją. Nie wtrącam się już do jej związku, więc niech ona nie czepia się mnie.
Klasa facet! "[...] ale R jest, bo dobrze Ci robi?" :)
może to po prostu zazdrość tej Pani?
żenujące .. ale przynajamniej wyszło iż powyższy wolny 40 latek nie jest idealny jak się tutaj szumnie na wszystkich wątkach opisuje i reklamuje..
A kto jest idealny?
Każdy popełnia błędy, tylko, że trzeba z nich wyciągać wnioski i starać się je naprawiać.
I jaki dyskretny!