@iza wejdź na email :wolny40-tolatek@wp.pl. Tam odpowiem na każde twoje pytanie lub jeśli posiadasz komunikator to podam mój prywatny nr gg.
Ok.jutro będę,dziś nie mogę.
@ iza będę czekał na wiadomość
A pracujesz,masz mieszkanie i pieniądze na koncie?
Pracuje, mam mieszkanie, a konto uzupełniam co jakiś czas ( po wypłacie).
@ iza37 wyślij maila, tam swobodnie porozmawiamy
niski jestes :(
Czyli kurdupelek :(((((((
do gość z 19:08 a kim TY jestes zeby oceniać kogoś po wzroście???Pan i władca?
Po tym poznaje się płytkie osoby
Ty za to się zrosłeś.
174 to wzrost średni, a nie niski. Popatrz w tabelę u lekarza jak będziesz na badaniach okresowych.
40 latku gdybym byl na Twoim miejscu, to nawet jednego slowa bym nie zamienil z iza37. Masakra co to za pytanie "A pracujesz,masz mieszkanie i pieniądze na koncie?". Widac na czym bedzie jej zalezec. Pozdrawiam
Oceniacie ludzi po wyglądzie? wzroście? przecież to zupełnie nieistotne. To charakter i wzajemne dopasowanie się jest najważniejsze.
Uwaga to o mieszkaniu to nie było moje pytanie, ktoś się podle pode mnie podszywa. nie interesuje mnie czy ma mieszkanie, sama pracuję, mam mieszkanie , mam za co w miarę godnie żyć. Gość dziś z 8:11 jest złośliwy i zazdrości chyba tego,że ludzie potrafią rozmawiać ze sobą, nie patrząc na to, co kto ma w kieszeni a w duszy. Także gośćiu który/a się podszywasz,spadaj najdalej jak to możliwe.
i dlatego trzeba się logować, by unikać takich wpadek. pozdrawiam @iza37 i czekam na kontakt.
iza37 zwracam honor :)
trafne spostrzeżenie