Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

Ilość postów: 111 | Odsłon: 9104 | Najnowszy post
  • Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

40-tolatek bez nałogów, stanu wolnego, pracujący , mający gdzie mieszkać, ale nie ma z kim , pozna panią stanu wolnego 32 do 40 wiosenek, może mieć dzieci. Cel to wspólne przeżycie wielu lat.

Pozdrawiam

Gość_wolny40-tolatek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

Jeśli są panie , które interesuje tan anons to zapraszam na pocztę by lepiej się poznać wolny40-tolatek@wp.pl.

Gość_wolny40-tolatek
      Zgłoś
      Odpowiedz

A dużo zarabiasz???

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A czy kasa jest wyznacznikiem dla którego zainteresowałaś się ? A odpowiedź brzmi wystarczająco by żyć godnie.

Gość_wolny40-tolatek
          Zgłoś
          Odpowiedz

A to spoko na solarium starczy:P

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

... no i na tipsy jeszcze.

Gość_s ...
              Zgłoś
              Odpowiedz

No drogie panie jesli takie sa wasze wyznaczniki to poczytajcie jakie sa moje.

Odp.: Prawda o kobietach

@Kati ilu facetów tyle zachowań. Ja tam wolę szarą myszkę ale za to fantastyczną , naturalną, otwartą, kochającą, romantyczną kobietę w domu. Ja nie chce się wiązać z wampem lecącym na kasę, toną makijażu na twarzy, ciuchami zgodnymi z najnowszą modą i wizytującą fryzjera co dwa dni. Jestem facetem o tradycjonalnym podejściu do życia. Cieszę się z małych rzeczy, które uda mi się zrealizować. Nie jestem bogaty, a to już mnie w pewien sposób elminuje, bo niektóre panie patrzą na grubość portwela i jest to jeden z wyznaczników. Nie jestem zabójczo przystojny, choć swój urok mam. Ale nie to jest wazne co na zewnątrz, ale to co wewnątrz. Więc nie można dyskryminować nikogo zanim nie pozna się go i od strony emocjonalnej. Facet,który ciągnie kobietę po dwóch randach do łóżka, to wiadomo co chce, a potem, jak dostanie to znika, a kobiecie pozostaje kac moralny i skrzywienie psychiczne, bo już nie zaufa drugiemu, który może okazać się zupełnie innym człowiekiem o poważnym podejściu do życia.

Gość_wolny Dziś, 10:11

@wolny- niech Ci będzie, może nie wszyscy faceci tacy są. Z resztą każdy człowiek to wybitna jednostka i każdy jest inny, choć podobny do drugiego. Zrobiłam to co robią mężczyźni. Zauważ, że też większość z Was wrzuca kobiety do jednego worka. Nie ma się co rzucać i niepotrzebnie bronić, bo w podświadomości i ja i Ty dobrze wiemy, że ewentualne wyboje w związkach i winy są po Waszej i po naszej stronie. Ty jako facet bronisz interesów mężczyzn, ja- kobiet. Tylko dziwne to bardzo, że tak często słyszę/czytam teksty typu 'szukam spokojnej, ułożonej', bo w praktyce raczej nie ma to miejsca...

Ot, wojna płci :)

Gość_Kati Dziś, 10:25

@ kati, ale ja nikogo nie bronię i nie oskarżam, napisałem tylko, że są różne charaktery. Ja akurat mam taki jak wyżej opisałem. Kobiety ( a jest to mój osobisty osąd z doświadczenia) do póki nie spotkamy się w realu są jak najbardziej na tak. Piszą na gg, mailują, są bardzo zafascynowane, ale po spotkaniu znikają. Czemu? Nie jestem ani ułomny, ani kaleką a mimo to ...... Moja jedyną wadą jest to, że mówię to co myślę, nie oszukuje, nie cukruję, nie mydlę oczu. Ale za to jestem jak najbardziej naturalny. A jeśli się angażuję w związek, to bez ograniczeń.

Gość_wolny Dziś, 10:53

Gość_wolny40-tolatek
                Zgłoś
                Odpowiedz

to teraz ja już nic nie rozumiem

sylwia29
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A co tu rozumieć?

Gość_wolny
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

@wolny40-tolatek i @wolny to ta sama osoba i wszystko jasne?

Gość_wolny40-tolatek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

życzę powodzenia w poszukiwaniu tej jedynej :)

sylwia29
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Do pań w wieku 32-40 lat: 40-latek bez nałogów pozna panią

po co wkleiles tutaj ta rozmowe?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Bo zamiast jeszcze raz klepać to samo w rozmowie jest opis mojej osoby i moich oczekiwań . Czy to jest jasne? Po co pisać monolog skoro fajniej czyta się dialog.

Gość_wolny40-tolatek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

A gdzie lubisz spędzać wakacje, cichy,ustronny zakątek nad morzem, a może góry, czy może jeszcze gdzie indziej? Ile masz wzrostu?Czy jesteś wybuchowy? Są to jak najbardziej poważne pytania.

Gość_iza37
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

@ Iza. Czy jestem wybuchowy, chyba nie bardziej jak każdy, komu przyszło żyć w tych ciężkich czasach, ale staram się być raczej pogodny i opanowany. A wakacje, przyznam się że nie miałem kiedy na nie jechać i z kim. Ale zdecydowanie wolę miejsca ciche i spokojne, by odpocząć od miejskiego szumu. Wolę jednak góry i aktywny wypoczynek chodząc i oddychając w miarę świezym górskim powietrzem. Wzrost 174cm, raczej szczupły.

Gość_wolny40-tolatek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

i uchowałeś się jeszcze sam?dlaczego?

Gość_iza37
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

@ Iza37 A haczyk jest taki,że po kilku latach próby ratowania związku w końcu zdecydowaliśmy się na rozwód. Była żona "wypaliła się z uczucia" i znalazła sobie młodszego. A zona też młodsza o 7 lat, a ja wierny do końca nie umiałem tak postąpić i nie byłem zainteresowany stworzeniem jakiegoś innego związku, bo formalnie byłem jeszcze w starym. W ostatnim czasie otrzymaliśmy rozwód i każde poszło w swoją stronę.

Tak więc z czystym kontem mogę rozpocząć nowy etap w swoim życiu.

Gość_wolny40-tolatek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jesteś już gotowy? Bo wiesz, często wracają do nas echa przeszłości. Jesteśmy już bardziej podejrzliwi, bardziej boimy się zaufać.Wiem, nie można generalizować, ale czasem uraz pozostaje.

Gość_iza37
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę