witam, chciałem was zapytać ile płacicie abonamentu za internet 8MB za miesiąc? bo ja płace 70zl a mój kolega mówił że płaci 50zl za ten sam? czemu są ceny ruchome za te samą prędkość??
Bo podpisal umowe duzo wczesniej gdy takie ceny wlasnie byly ;)
no ale ja podpisalem jak bylo z 40-50zl nie pamietam już, umowa podpisalem na 2 lata, czas umowy minal, bez zadnego podpisania umowy mi przedluzyli, nawet nie zapytali. i 70zl teraz place. z miesiaca na miesiac drożej
Prosze Cie gosciu z 23:20 nie przejmuj sie tym w ogole. U mnie (tzn w Warszawie) robia dokladnie to samo tyle ze sumy sa dwarazy wyzsze. Nie 70 zl.,ale 140. I co ty na to? I tez sami przedluzaja umowe nie pytajac nikogo o zgode aha i jeszcze wlepiaja kary rzedu 1 tys. zl. za nieterminowy zwrot dekodera . Moi znajomi odlaczyli to jak najszybciej, odniesli do siedziby firmy a z umowy nie moga zrezygnowac,bo beda placic kare pieniezna. W zwiazku z tym nie rezygnowali,ale przestali placic. Okazalo sie ,ze firma sama zerwala umowe poniewaz moj znajomy nie oplacal rachunkow. Noi po problemie. Mnostwo warszawaikow poklada nadzieje w nowej firmie jaka sie tu pojawila ostatnio a jest nia ........VECTRA! W sumie dobrze ze zalozyles ten watek.
jak sie ma nie przejmować,Ja mam 24Mb plus TvK na 2 telewizory płacę 109,89 zł umowa na 3 lata tak więc jest o kej, ale gdyby mi przyszło płacić więcej na pewno nie podpiszę takiej umowy.Jeśli Vectra będzie stosować takie praktyki to tylko apel do tych wszystkich tylko rezygnacja z ich usług bo innego wyjścia nie ma - nikt ci na siłę nie każe mieć i podpisywać umowy z nimi- podpiszesz więc musisz płacić -są wtedy na prawie.
Ja mam od wczoraj pakiet złoty HD + internet 16 mb za 79 :)
To jakaś nowa promocja za 79 zł ? Na ile podpisales umowę ?
Przed końcem umowy (3 tygodnie) musisz zgłosić że rezygnujesz... Jeśli nie chcesz rezygnować zgłaszasz chęć zawarcia nowej umowy na korzystnych warunkach... Jeśli nie zgłosiłeś automatycznie myślą że chcesz dalej korzystać... Dlatego też dostajesz rachunki po nowych cenach... Twój błąd... Teraz idź do nich i negocjuj nową umowę...
Również płacę niecałe 70 zł za 8MB Vectra. Fakt,że dużo i tez zastanawiam się nad zmianą operatora na tańszego, ale z drugiej strony tutaj nie mam zawiech, awarii sieci itp. Mam przesył zgodny z umową i śmiga. Tylko ta cena jest wkurzająca, bo można rzeczywiście za taki przesył płacić dużo mniej- tylko u jakiego operatora w Ostrowcu? Może ktoś podpowie jakie są oferty konkurencyjnych operatorów za podobny przesył?
I jesteśmy wyróżnieni na forum- wszystkie posty vectry są weryfikowane. Moje nigdy nie były sprzeczne z zasadami, nie były chowane a mimo to zawsze muszę czekać na weryfikację. Ten post też na pewno wskoczy do weryfikacji ;)
Nie tylko posty z ip vectry sa weryfikowane, to jest zabezpieczenie przed botami spamujacymi, pozdrawiam mod'a, admin'a ;)
witam. Mam takie pytanie-problem-zagadka :D mam sam internet z vectry, modem. Jak zrobić-podłączyć i co potrzebne jest żeby podłączyć drugi komputer, obecnie mam neta podłączonego pod kompa stacjonarnego a chcialem podlaczyc ten sam internet do laptopa, Jak to zrobić???
na necie na forach czytalem o routerach czy taki mógłby być przy necie 8MB? http://www.euro.com.pl/routery/d-link-go-rt-n150.bhtml
ja wprawdzie nie w Vectra ale za internet 20MB płacę 49pln :) w nocy mam 40MB
pewnie ze tak,sam mam podobny i tez 8mb neta z vectry,hula spokojnie