CREE z synem Ridla i jeszcze pare innych kapel.Wszystko jednak zalezy od funduszy jakimi dysponuja organizatorzy.Jest jeszcze troche zapomniana p.Mielczarek.A najlepiej by sie sprawdzil i zapewnil 100000tys widownie Mayall
Slayer może Pampeluna, Tune na pewno będzie Omnimodo
Zaczynałem ten wątek z nadzieją że dacie jakieś propozycje Artystów i Wykonawców? nie jakieś przekomarzania:(
Także :LUXTORPEDA /Kasia Kowalska
Z tym Slayer em to przesadziłem ale jak do Rybnika Linkin Park przyjechał to czego nie Slayer w Ostrowcu reszta osiągalna Pampeluna super i Tune też A Omnimodo wystąpi jako laureat Wielkiego ognia
Varius Manx & Kasia Stankiewicz,Agnieszka Chylińska.Jerzy Połomski dla seniorów,/LUXTORPEDA ,Cree,HEY ,Kasia Kowalska
HEY przecież zawiesił działalność... Połomski na festiwal bluesowo-rockowy? To nie Senioralia!
Czytaj ze zrozumieniem :/
Czego nie zrozumiałem? Jakiejś wielkiej głębi tam nie ma...
Gdzie jest napisane że Jerzy Połomski propozycja artysty na Wielki Ogień 2018 ???
/ ! Pomyśl o innych szukając "wielkiej głębi" Pozdro :)
To proponujesz na Wielki Ogień czy Dni Ostrowca? Wypadałoby to zaznaczyć, a nie takie poplątanie z pomieszaniem. I jeszcze seniorzy w tym wszystkim.
Seniorow to chyba trzeba wybic za mlodu zeby ci sie nie platali pod nogami gosciu z 18 .04
Wtedy gdy spiewala Mira Kubasinska Ciebie gosciu nawet w najsmielszych planach nie bylo Pozyjesz jeszcze parenascie lat i dzis ci co maja 10 lat powiedza Ci zebys poszedl na swoja imprezke senioralna
Zróbmy z Wielkiego Ognia koncert chopinowski. Pamiętam jak dziś Chopina grającego na Rawszczyźnie (wrotkarni). Ehh, to se ne vrati...
Seniorzy mają swoje imprezy m.in. Senioralia. Przyznasz, że Połomski na Wielkim Ogniu to lekkie nieporozumienie? :)