czasowy to ja wole na ryby jechac niz takiego szjsu słuchać
Dni Ostrowca Św. na Rynku Miasta,amfiteatr Wielki Ogień amfiteatr
PRZESTAŃCIE DEZINFORMOWAĆ, bo wyraźnie widać, że robicie to CELOWO!!!! Może wreszcie ktoś z MCK zamieści konkretną informację na temat tych imprez.
to nie dezinformacja tylko lista życzeń ;)
ja chcę Łydkę Grubasa i Kabanosa
Wiemy, wiemy i Tęczowy Marsz też by Ci się podobał. Niestety, chyba się nie spełnią Twoje skryte marzenia, ale polecam Stolicę. Tam do wyboru, do koloru......i rozmiaru:)
to genialny pomysł! zorganizujemy w Ostrowcu Love Parade! :)))))))))))))))
13:13. To organizuj i oczywiście mam nadzieję, że będziesz szedł w pierwszym szeregu. Chętnie pójdę obejrzeć. Do dzieła!
KONKRETNIE:
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/boksy/ostrowiec-imprezy/a/grupa-enej-bedzie-gwiazda-dni-ostrowca-zagraja-tez-pokahontaz-bas-tajpan-keke,13146793/
4 maja geniusze jeszcze nie wpadli na to, że w tym samym czasie jest mecz KSZO - Motor. Dopiero później to zauważyli.
13:21.Nie każdy jest takim EU-geniuszem, jak Ty i nie każdy interesuje się meczami KSZO i kalendarzem imprez sportowych. Nie przyszło Ci to głowy, bo skąd?
Tak, będzie razem z łowieckami wypasanymi na chali
Myślę, że profesjonaliści pozatrudniani z konkursów powinni to wszystko wiedzieć przed organizacją czegokolwiek.
A to o to biega z tymi jajami od początku? Znowu wina Prezydenta? Trzeba było mówić od początku, a nie bawić się w celową dezinformację:)))))))))