i to zdecydowanie i bezapelacyjnie niema co porównywać
Super impreza te dni Ostrowca! darmowy Geriawit bez ograniczeń dla każdego!
Uwazam,że należą się gratulacje dla organizatorów za spokojnych wykonawców.Dość już tych wrzasków, jak ktos to lubi niech idzie na dyskotekę. Zabiorę wnuczki i uwazam, ze powinno być bardzo miło.
Wnuczki, koleżanki z ławki pod blokiem, koleżanki z kółka różańcowego - impreza w sam raz dla starszych osób, a potem się dziwimy że młodzi uciekają z miasta albo nie zamierzają tutaj wracać - bo do czego?
Mam 64 lata i czuje sie młodo i z checia pójde tez na wszystkie imprezy.Dlaczego mlodzież wszystko neguje.Przecież jak ktoś juz pisał Łazuka, Santor, Połomski to wykonawcy do których dzisiejsze gwiazdy nie dorośl.
Łazuka to był popularny w latach 60. ubiegłego wieku!!!! Czy ktoś myśli w tym zapyziałym Ostrowcu? Już w zeszłym roku Kunicka dała popis! Organizatorzy wstydu nie mają!!!
A ja lubIę i Łazukę i Kunicką i Fogga.Mogliby wszyscy przyjechać.
w TAMTYM ROKU KONCERT KUNICKIEJ WG MNIE BYŁ BARDZO UDANY.A ILE BRAW DOSTAŁA
Beznadziejne propozycje nic dla młodych.
Nie od dziś wiadomo, że Ostrowiec to miasto emerytów więc tak się ustawia imprezy.
To ja napiszę w takim samym tonie jak Ty - dość już tego "kolędowania" w parku miejskim. Jak ktoś to lubi to niech do kościoła idzie...
a bedzie Sandu Ciorba?
Wczoraj na spotkaniu Uniwersytetu Trzeciego Wieku rozmawieliśmy o tym wątku.Jednogłosnie uważamy, że wreszcie młodzież może oderwać sie od natłoku głosnej muzyki, która ma wszędzie w radiu,TV klubach. Potrzebna jest chwila wyciszenia i spokojnej zabawy. Popieramy goraco-oby wiecej takich imprez.
Na tym swoim kółku emeryckim to sobie rozmawiajcie o swoich sprawach, zamiast debatować na temat tego co jest potrzebne ludziom młodym. Osoby, które dostają emerytury i renty z pieniędzy zarobionych przez młode osoby, nie mają moralnego prawa nakazywać tym młodym w jaki sposób mają się bawić i spędzać czas.
Impreza pod wybory - dobór repertuaru zenujacy (w porównaniu np z Tbg - Tsa, Piersi, Doda, Boys). Wlodarze i tak nie unikna kleski w wyborach chwilowym przypodobaniu sie elektoratowi ktory tu pozostał. Aha, dowiem sie w koncu ile jest gwarancji na obecnie remontowane drogi?
w tą niedzele 22.06 ma być w parku miejskim Łzy Sumptuastic Sławek Lisowski MBrother DJ Cargo od godz 17 wstęp wolny
No i to jest impreza, która powinna ściągnąć znacznie większą publiczność niż Dni Ostrowca. I piszę to mimo iż nie trawię takiej muzyki chyba jeszcze bardziej niż Fogga itp.