Już wiadomo,kto będzie gwiazdami tegorocznych dni Ostrowca:
Piątek Amfiteatr:
Zespół Podkarpackie Góralki z Koła Gospodyń Wiejskich z
Raniżowa
Sobota Amfiteatr:
Bogdan Molenda z zespołem TOMMA (Kraśnik)
Angelika Gorazda-uczestniczka programu Mam Talent
Niedziela Kolegiata św. Michała:
Zwiezda-kwartet skrzypcowy z Czerwonej Cerkwi
(Ukraina)
Niedziela Amfiteatr:
Świętokrzyskie Bemolki oraz Bogdan Łazuka
Bogdan Łazuka ...... mówisz? Jestem pod wrażeniem.
A może Artem Furman - zwycięzca X Factor ?
Po kilku latach badziewia nareszcie coś dla normalnych ludzi.Dla młodzieży Bemolki, TOMMA dla starszych nastolatków, Angelika dla dzieci, ZWIEZDA,KGW i ŁAZUKA to dla starszej części mieszkańców. Nareszcie nie mamy powodów do narzekania i zazdrości, że gdzie indziej jest lepiej.
Jak zwykle blado przy dniach Ożarowa.
MY LUDZIE STARSI CIESZYMY SIĘ Z REPERTUARU BO JEST NAJLEPSZY OD PARU LAT.MŁODZI LUDZIE OBEJRZYJCIE SOBIE 'NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓW", ZOBACZCIE NA MAJSTERSZTYK ŁAZUKI I JESLI NA NIEGO NIE PRZYJDZIECIE TO ZNACZY, ŻE NIE ZNACIE SIĘ NA RZECZY.
DNI OSTROWCA 2014 BĘDA SUPER NA PRZEKÓR WSZYSTKIM PRZECIWNIKOM.
Zrozum wreszcie, że świat się zmienia, rózne gusty ludzie mają, a o gustach, jak wiadomo już Twoich młodych lat, się nie dyskutuje. Impreza zaplanowana bardzo źle. Powinno sie sprowadzić wykonawców, którzy ściągną nie tylko emerytów wiecznie wychwalających czasy prl-u, ale jak największą publiczność. Te koncerty powinny trafiać do wszystkich. Takie imprezy jak są co roku na dniach Ostrowca to imprezy kierowane do ściśle określonej grupy odbiorców, czyli imprezy niszowe. Dni Ostrowca powinny być dla wszystkich a nie tylko dla emerytów i włodarzy miasta.