Już wiadomo,kto będzie gwiazdami tegorocznych dni Ostrowca:
Piątek Amfiteatr:
Zespół Podkarpackie Góralki z Koła Gospodyń Wiejskich z
Raniżowa
Sobota Amfiteatr:
Bogdan Molenda z zespołem TOMMA (Kraśnik)
Angelika Gorazda-uczestniczka programu Mam Talent
Niedziela Kolegiata św. Michała:
Zwiezda-kwartet skrzypcowy z Czerwonej Cerkwi
(Ukraina)
Niedziela Amfiteatr:
Świętokrzyskie Bemolki oraz Bogdan Łazuka
Bogdan Łazuka ...... mówisz? Jestem pod wrażeniem.
A może Artem Furman - zwycięzca X Factor ?
Po kilku latach badziewia nareszcie coś dla normalnych ludzi.Dla młodzieży Bemolki, TOMMA dla starszych nastolatków, Angelika dla dzieci, ZWIEZDA,KGW i ŁAZUKA to dla starszej części mieszkańców. Nareszcie nie mamy powodów do narzekania i zazdrości, że gdzie indziej jest lepiej.
CZYTAM I OCZOM NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam 74 lata, żona 72 i po długim okresie nieobecności czujemy, ze wszystkie 3 popołudnia spedzimy w amfiteatrze na Dniach Ostrowca.Nareszcie normalni artysci i normalna muzyka. A pan Bogdamn Łazyka super pomysł.Do zobaczenia
coś się wam chyba pomyliło, zespoły będą takie same jak było ustalone wcześniej zmienił się tylko termin, sami przeczytajcie: http://mck.ostrowiec.pl/component/content/article/74-banery-/470-nowy-termin-dni-ostrowca-2014
Od końca wakacji do późnej jesieni będzie bardzo wiele festynów i koncertów. Wszak wybory zbliżają się wielkimi krokami ;))
tylko na tych festynach nie chcemy alkoholu,my chodzimy z dziećmi,na piwko to do baru.!
Prohibicja, bo pańcie z dzieciaczkami przybędą. To mają być dni miasta - czyli wszystkich mieszkańców. Polecam osiedlowe festyny organizowane na dzień dziecka, dzień matki itd.
Na osiedlowych festynach to już nie do pomyślenia zeby były parasole,piwo,tam przychodzą dzieciaki,coś się pod kątem milusińskich robi.
Mów za siebie.
to moze tez zrezygnuj kielbasek z rozna,szaszlykow,jak mozesz karmic swoje dziecko,na jedzenie to do restauracji,bije do goscia z 12:40
No i to jest właśnie problem. Zamiast robić imprezy dla szerszego grona i głównie dla młodzieży, na dniach Ostrowca postanowiono zorganizować spotkanie emerytów. Impreza dla osób 70+.
Ukraiński kwartet nie z Czerwonej Cerkwi
tylko z Białej Cerkwi
to zobaczcie sobie co będzie na dniach Ożarowa i możecie porównać że Dni Ostrowca to będzie i tak jak takie miejscowości mają lepsze gwiazdy http://ozarow.pl/upload/plakatozarow_dni_ozarowa21_22062014.jpg
Kolego Kumart, chyba coś Ci się pomyliło. Wykonawcy którzy mieli być to będą tylko termin inny jest.
A Ożarów górą
Ja jednak uważam, że w Ostrowcu będzie kultura przez duże "K".Na pewno nasi mieszkańcy tłumnie zapełnią amfiteatr, bo chociażby TOMMA to zdobywca III miejsca na Festiwalu w Kędzierzynie-Koźlu a zespół z Raniżowa to zdobywca Lauru Podkarpacia 2008.
No na prawdę prestiżowe konkursy powygrywali. Niedługo po Grammy dostaną.