Deszcz zepsuł imprezę
Miasto upadło. Tutaj są zgliszcza.
Prezentacja spółek miejskich hitem obchodów
Tłumów nie było, fotoreporter się dwoił i troił aby na zdjęciach wyszło odwrotnie. Zdjęcia robił tuż przy barierkach strzelając obiektywem w centralną część grupek i jakoś to mu wyszło a patrząc dalej na tło fotek widzimy pusty lub tęgo przerzedzone krzesełka na widowniach, jakie miasto takie tłumy.
Może lepiej byłoby tą imprezę zrobić w parku miejskim w muszli, mniejszy obiekt sprawiałby lepsze wzrokowe wrażenie niż na stadionie.
Oszukiwanie rzeczywistości przez tych wszystkich pstrykaczy fotek że niby są tłumy jesteście żenujący
Zgodzę się tu z poprzednikiem. Park miejski spokojnie by udźwignął taka „imprezę”, czasami nie rozumiem władz miejskich, zrobiono fajną muszę teraz ją zadaszono a wciąż rozrzucacie te imprezy po terenie miasta. Szkoda tej murawy której utrzymanie pewnie kosztuje nie małe pieniądze, a obiektów do ugoszczenia 500czy 600 osób bo nie wierzę żeby było więcej (przez cały dzień)mamy najmniej dwa. Jeden w parku a drugi to muszla na gutwinie. Obchody dnia Ostrowca i hutnika razem? Ok, fajna sprawa, ale gdyby ta impreza była w parku lub na gutwinie wydaje mi się że frekwencja by była większa zdecydowanie.
A z drugiej manki te gwiazdy to nie trafione, dla mnie. Kiedyś każdy mógł znaleść coś dla siebie, w tym roku no niestety, artyścii dla mnie prócz Perfectu nieznani.
Licho ta impreza byla
Jacy mieszkańcy tacy rządzący
Piękna laurkę gazeta wystawiła bo inaczej być nie mogło i te zdjęcia na których odnosi się wrażenie że były tłumy heh
Rzeczywiście porażka. Tak jak porażka jest remontownie amfiteatru już chyba trzeci rok.
Wielki Ogień znów pewnie na dziedzińcu OBK, którego żałosnej nazwy nie wymienię.
powiedział człowiek, który ocenia imprezę ze zdjęć zamiast przyjść na miejsce.
Sam siebie krytykujesz.
..::Centrum::Robienia::Lemoniady::..
-Lemoniady nie było!?
-Nie było, bo zapomnieli zrobić.