https://ostrowiecswietokrzyski.naszemiasto.pl/koncert-ani-karwan-zwienczyl-pierwszy-dzien-dni-ostrowca-swietokrzyskiego-2025-deszcz-nie-przeszkodzil-w-zabawie/ar/c1p2-27665971
Miejsce dobre, bo stadion to nie tylko piłka nożna lecz ktoś źle rozwiązał komunikację bo ....jak wejdziesz to chcesz coś skonsumować , aby skonsumować to wychodzisz poza płytę stadionu. Jak cos zjesz i wypijesz to cię tą samą drogą co wyszedłeś nie wpuszczą bo jest ruch jednokierunkowy czyli Musisz obejść wkoło trybuny - czy to nie śmieszne ?. Przed wejściem powinno być napisane "Ruch jednokierunkowy", co za pajac to wymyślił??? tego nie wiem.
Jeszcze coś....piwo od Lichoty pólitrowe to 15 zeta, chyba trochę za drogo jak na Ostrowiec. Dycha by wystarczyła ale pazerność nie ma granic. Może chodzi o złe skojarzenie z "dychą"
Znowu Lichota obstawiał? Nie dało się załatwić tańszego piwa?
wygrał przetarg na piwko na imprezach miejskich
wow, właśnie odkryłeś instnienie ustawy o bezpieczenstwie imprez masowych
He he dobrze że ktoś napisał o tej ustawie i ruchu jednokierunkowym bo dziś se rower zabiorę na te impre bo jak zachce się jszczyć to nie zdążę a rowerkiem zawsze szybciej i łatwiej ( albo...hulajnogę)
To niemożna się w domu najeść tylko myślec o żarciu caly czas....?
A potem kołdon jak u barbapapy,d się w drzwiach niemieści i mlody a juz niesprawny lub kaleka
Patrząc na zdjęcia z pierwszego dnia wieczornego koncertu, wynika że tłumów nie było. Te same twarze na fotkach w kilku ujęciach, nie mam tu na myśli twarzy Pana prezydenta . Widzów mało, miasto w upadłości, chyba w przyszłości rozsądniej połączyć wiejskie dożynki z Dniami Ostrowca
Piwo od Lichoty? Nie , dziękuję . Od pandemii gdy wywindowali strasznie ceny ja już do ich sklepów nie zaglądam. Wtedy ceny u nich wołały o pomstę do nieba . Zresztą , tak też jest do dzisiaj .