Dni Ostrowca są 16-18 maja. :) Tutaj macie więcej informacji -> http://mck.ostrowiec.pl/component/content/article/74-banery-/467-dni-ostrowca-2014
co to są za zespoły wogóle o żadnym nawet nie słyszalem!!! kto taki badziew organizuje???
zespoły no name aby odbebnic i tyle a pozatym boją sie zaprosic jakis znany zespół bo znowu ludzie do klatki w amfiteatrze sie nie zmieszczą aprzeciez wybory za pasem
Jakby Weekend przyjechał to by był szał nie?
Pieniądze zainwestowano w inne, ważniejsze dla miasta, PROJEKTY!
To jest Ostrowiec - był Ray Wilson to ludziom było źle, gadali że jakieś Ukrainki grały na skrzypcach. Disco Polo forever, ambitna muzyka mało komu pasuje tutaj.
Gościu, chyba się zapędziłeś z tym disco polo! Po prostu ludzie chcą, żeby do O-ca przyjechał ktoś znany. Może należałoby wypośrodkować troszkę z kulturą?! Przecież kiedyś gościli u nas znani muzycy, tylko kiedyś na pensje samorządowców chyba szło trochę mniej. Ot, ostrowieckie realia.
jak można pisać o czymś, czego się nie słyszało - badziew? Może otworzą ci "Chatkę", to sobie poskaczesz przy fajnej muzyce i wytrawnym alkoholu
Zgadzam się, jakieś nieznane zupełnie przyjadą.. jak zwykle nie ma na co pójść. Porażka w tym mieście, aż wstyd przed innymi, że u nas jakieś ciorby mają grać :(
Akurat uniqueplan to dobry zespół. Mają parę fajnych kawałków. Promuje go między innymi eska rock, można go tam usłyszeć.
Miało być "uniqplan". Zaraz się pewnie jakiś troll przyczepi.
Przesłuchałem, jest ok. Ten MA nie dałem rady
w każdym razie pogoda w przyszłym tygodniu ma wypalić...mi pasują wykonawcy ,tak na marginesie :)
a w takim skarzysku happy sad itd ambitne granie to w domu to jest impreza dla ludzi i muzyka tez powinna taka byc.
pozdrawiam
kto o takich zespołach wogóle słyszał przesłychałem ich kaałki to nieda sie tego słuchac za bardzo dni ostrowca to powinno byc wydarzenie .lepsze zespoy grają na dożynkach w ćmielowie
Proponuję wrócić do tematu w sierpniu, ponieważ - "ze względu na wybitnie niesprzyjającą plenerowym imprezom aurę, zaplanowane na trzeci weekend maja Dni Ostrowca 2014 zostały przełożone na końcówkę wakacji. Odbędą się 29 i 30 sierpnia w ostrowieckim amfiteatrze. W piątek wystąpią grupy MA i Uniqplan, a w sobotę Alosza Awdiejew i Janusz Radek. Bezpośrednio po Dniach Ostrowca, w niedzielę 31 sierpnia, również w amfiteatrze w ramach cyklu Barwy Reggae odbędzie się koncert grupy Izrael. Natomiast mający stanowić inaugurację tegorocznych Dni Ostrowca koncert jubileuszowy z okazji 30-lecia Miejskiego Centrum Kultury został przełożony z piątku 16 maja na piątek 13 czerwca".