Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

dni ostrowca 2013

Ilość postów: 67 | Odsłon: 4979 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Odp.: dni ostrowca 2013

Wyobraź sobie że na samym koncercie nie był wcale głośno, a stałem jakieś 10 m od sceny i nie wyszedłem z bólem uszu- co najwyżej kręgosłupa i nóg od stania i podrygiwania. Prawda jest taka że nocą w mieście jest cicho, więc niesie się każdy dźwięk. Do tego jeśli dźwięk jest czysty, bo są dobre głośniki, to również pomaga w lepszej propagacji. Świetne nagłośnienie i światła, świetny koncert, a jak ktoś jest wiecznym malkontentem to wszystko będzie mu przeszkadzało.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: dni ostrowca 2013

Popieram-to był koncert na bardzo wysokim poziomie-doskonały sprzęt,pełen profesjonalizm. Ale niestety poziom inteligencji emocjonalnej ostrowczan nie dojrzał do gwiazdy swiatowego formatu-tu zawsze był, jest i będzie zaścianek... stąd tyle krytyki i niezadowolenia w tych wpisach. taka prawda-pogódźcie sie z tym...na pewno discopolo wywołałoby lawinę zadowolenia wśród "szanownego gremium". Ech... szkoda gadać...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

ja tylko slyszałam wieczorem karetki... masakra jakas!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To, że ludzie nie umieją się normalnie bawić, to nie jest wina organizatorów. Mają nic nie robić bo część miasta to bydło?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Popieram gościa z wczoraj, 17:45

Gość_Agata
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najlepsze było Celsa talent,Ojciec i rodzina zespołu co wygrał skreśliła z 50 kartek na zwycięzców ponieważ co rusz obsługa donosiła im nowe kupony.Siedzieli koło kamerzysty co nie dało się zauważyć -wstyd i powiało prowincją.Jeszcze lepszy numer był z nagrodami dla publiczności,akurat dwa losy przypadły tym co zajmowali się rozdawaniem kuponów-mogła by ta panienka chociaż bluzkę zmienić z czarnej na inną,może by nikt nie zauważył.Prezydent robił za tłumacz i tłumaczył to co szanowny gość z Białej Cerkwi mówił ale słowa które były podobne do polskich bo rosyjskie nie-po co tłumaczyć z polskiego na polski,żenada.Ogólnie publiczność ok. ale organizacja na 2 z minusem.

Gość_Hutnik z Celsy
          Zgłoś
          Odpowiedz

Hutniku z Celsy to nie były słowa rosyjskie, tylko ukraińskie. Biała Cerkiew leży na Ukrainie. Słuchałeś w ogóle? A nie widziałeś pań dopingujących pana Mariana, które co chwile podchodziły to tych dziewczyn po nowe kartki? Poza tym ta dziewczyna nie roznosiła kuponów- nie miała koszulki z hutą tylko jakąś zwykłą czarną. I została wylosowana dopiero jako druga, bo jeśli uważnie słuchałeś to usłyszałeś, że pierwszego wylosowanego nie było nigdzie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Du.. nie ukrainskie,było słuchać że na ukrainie mówią po rosyjsku.

Gość_Hutnik
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Pindo pierwsza nie była wylosowana bo pomylił numery które miał wyczytać.A jak piszesz to pisz prawdę.

Gość_Hutnik
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

ray wilson wspanialy koncert znakomitego muzyka

Gość_reerer
          Zgłoś
          Odpowiedz

No właśnie :) http://www.ostrowiectv.pl/1,3392-dni_ostrowca_2013_za_nami.html Miło czasem posłuchać i popatrzeć na uśmiechniętych ludzi :) Zaraz na pewno ktoś napisze, że reżimowa telewizja pokazała tylko tych zadowolonych- i na pewno byli opłaceni przez prezydenta, żeby chwalić :D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Ważne,że cokolwiek zrobiono .Czy wydawało mi się czy był tylko JEDEN !!! śmierdzący toytoy na tylu ludzi a zwłaszcza ludzi pijących piwo ?.

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Też tak myślałam na początku, dopiero po koncercie zobaczyłam, że stał rząd od strony ulicy Mickiewicza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Toitoi było więcej (przy samej ulicy stał rządek niebiesko białych kibelków). Co prawda znalazłam je dopiero po tym, jak Pan ochroniarz pozwolił skorzystać mi z toi-toja stojącego za sceną.

Pozdrowienia dla sympatycznego Pana ochroniarza, który uratował mój pęcherz :)))

Gość_milka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dziękuję za wspaniały koncert Willsona -BYŁ SUPER i przepraszam za tych co nie byli..każdy w tych dniach mógł znaleść coś dla siebie,w piątek dla młodych Buldog, w sobotę dla starszej publiczności a niedziela byla wypośrodkowana.Tylko moim skromnym zdaniem koncert Raya Willsona powinien być w sobotę.Koncert super od razu widać i słychać profesjonalizm:)))

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nic nie było dla młodych. Organizatorzy chyba nie wiedzą czego teraz młodzi słuchają

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

@milka nie wiem czy mówimy o tym samym dniu,mi chodzi o sobotę i park a tam nie widziałem dodatkowych kibelków tylko ten jeden śmierdzący .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz

@Człowiek - na Muszli są toalety, bardzo na poziomie, były udostępnione dla widzów.

Gość_Tomm
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -