Wyobraź sobie że na samym koncercie nie był wcale głośno, a stałem jakieś 10 m od sceny i nie wyszedłem z bólem uszu- co najwyżej kręgosłupa i nóg od stania i podrygiwania. Prawda jest taka że nocą w mieście jest cicho, więc niesie się każdy dźwięk. Do tego jeśli dźwięk jest czysty, bo są dobre głośniki, to również pomaga w lepszej propagacji. Świetne nagłośnienie i światła, świetny koncert, a jak ktoś jest wiecznym malkontentem to wszystko będzie mu przeszkadzało.
Popieram-to był koncert na bardzo wysokim poziomie-doskonały sprzęt,pełen profesjonalizm. Ale niestety poziom inteligencji emocjonalnej ostrowczan nie dojrzał do gwiazdy swiatowego formatu-tu zawsze był, jest i będzie zaścianek... stąd tyle krytyki i niezadowolenia w tych wpisach. taka prawda-pogódźcie sie z tym...na pewno discopolo wywołałoby lawinę zadowolenia wśród "szanownego gremium". Ech... szkoda gadać...
ja tylko slyszałam wieczorem karetki... masakra jakas!
To, że ludzie nie umieją się normalnie bawić, to nie jest wina organizatorów. Mają nic nie robić bo część miasta to bydło?
Popieram gościa z wczoraj, 17:45
Najlepsze było Celsa talent,Ojciec i rodzina zespołu co wygrał skreśliła z 50 kartek na zwycięzców ponieważ co rusz obsługa donosiła im nowe kupony.Siedzieli koło kamerzysty co nie dało się zauważyć -wstyd i powiało prowincją.Jeszcze lepszy numer był z nagrodami dla publiczności,akurat dwa losy przypadły tym co zajmowali się rozdawaniem kuponów-mogła by ta panienka chociaż bluzkę zmienić z czarnej na inną,może by nikt nie zauważył.Prezydent robił za tłumacz i tłumaczył to co szanowny gość z Białej Cerkwi mówił ale słowa które były podobne do polskich bo rosyjskie nie-po co tłumaczyć z polskiego na polski,żenada.Ogólnie publiczność ok. ale organizacja na 2 z minusem.
Hutniku z Celsy to nie były słowa rosyjskie, tylko ukraińskie. Biała Cerkiew leży na Ukrainie. Słuchałeś w ogóle? A nie widziałeś pań dopingujących pana Mariana, które co chwile podchodziły to tych dziewczyn po nowe kartki? Poza tym ta dziewczyna nie roznosiła kuponów- nie miała koszulki z hutą tylko jakąś zwykłą czarną. I została wylosowana dopiero jako druga, bo jeśli uważnie słuchałeś to usłyszałeś, że pierwszego wylosowanego nie było nigdzie.
Du.. nie ukrainskie,było słuchać że na ukrainie mówią po rosyjsku.
Pindo pierwsza nie była wylosowana bo pomylił numery które miał wyczytać.A jak piszesz to pisz prawdę.
ray wilson wspanialy koncert znakomitego muzyka
No właśnie :) http://www.ostrowiectv.pl/1,3392-dni_ostrowca_2013_za_nami.html Miło czasem posłuchać i popatrzeć na uśmiechniętych ludzi :) Zaraz na pewno ktoś napisze, że reżimowa telewizja pokazała tylko tych zadowolonych- i na pewno byli opłaceni przez prezydenta, żeby chwalić :D
Ważne,że cokolwiek zrobiono .Czy wydawało mi się czy był tylko JEDEN !!! śmierdzący toytoy na tylu ludzi a zwłaszcza ludzi pijących piwo ?.
Też tak myślałam na początku, dopiero po koncercie zobaczyłam, że stał rząd od strony ulicy Mickiewicza.
Toitoi było więcej (przy samej ulicy stał rządek niebiesko białych kibelków). Co prawda znalazłam je dopiero po tym, jak Pan ochroniarz pozwolił skorzystać mi z toi-toja stojącego za sceną.
Pozdrowienia dla sympatycznego Pana ochroniarza, który uratował mój pęcherz :)))
Dziękuję za wspaniały koncert Willsona -BYŁ SUPER i przepraszam za tych co nie byli..każdy w tych dniach mógł znaleść coś dla siebie,w piątek dla młodych Buldog, w sobotę dla starszej publiczności a niedziela byla wypośrodkowana.Tylko moim skromnym zdaniem koncert Raya Willsona powinien być w sobotę.Koncert super od razu widać i słychać profesjonalizm:)))
Nic nie było dla młodych. Organizatorzy chyba nie wiedzą czego teraz młodzi słuchają
@milka nie wiem czy mówimy o tym samym dniu,mi chodzi o sobotę i park a tam nie widziałem dodatkowych kibelków tylko ten jeden śmierdzący .
@Człowiek - na Muszli są toalety, bardzo na poziomie, były udostępnione dla widzów.