Nie martw się! zespół weekend jeszcze zapewne przyjedzie. Będziesz zachwycony.
No to chyba stałeś całą imprezę wpatrzony w prezia, bo była tam cała masa dobrze bawiących się ludzi. Co ci się w tym koncercie nie podobało? Impreza dla emerytów? Współczuję Ci podejścia do życia, skoro dobra muzyka nie przynosi Ci radości.
Ludzie ale z Was marudy! Raz na ruski rok odbywa się w naszym mieście jakaś impreza,( w większości są po prostu klapą) a wczoraj Raya słuchałam z balkonu własnego domu i nie mogłam się nasłuchać tak porządnej muzyki w naszym mieście! Do tej pory bywały jakieś byle jakie kapele a teraz warto było posłuchać, naprawdę zupełnie inny poziom. A po za tym spójrzcie na inne wielkie miasta w których odbywają się co roku "Sylwestry" z tv, tam ludzie się bawią i nie narzekają, że muzyka gra za głośno, a mieszkań i kamienic wokół tych rynków jest o wiele więcej niż u nas. Więc już nie przesadzajcie.
To była muzyka do stania a nie do zabawy
Dla jednych jedna muzyka jest dobra dla innych druga. To, że tobie się ona podobała nie znaczy, że jest dobra.
No to skoro muzyka Genesis się Tobie nie podoba, to po co szedłeś na koncert, na którym miała być grana? Jak mi się coś nie podoba, to omijam z daleka, a nie idę tylko po to, żeby krytykować i patrzeć komu tu dowalić za to, że się dobrze bawi.
Poszedłem bo nie miałem pojęcia co to jest. Ciekawość mnie tam zaprowadziła. A że już tam byłem to pare rzeczy zobaczyłem.
Ja nie twierdzę, że wszystko każdemu się musi podobać. Ale jak człowiek ma jakieś podstawy wiedzy dotyczące historii muzyki, to nie wierzę, że nie wie co to Genesis.
A jak już nie wiesz no to trudno, ale przynajmniej nie obrażaj ludzi, którzy wiedzą i lubią. Co to szkodzi, że prezydentowi się podobało, albo jakiejś dziennikarce? Zabronione mają?
W Baćkowicach było "ona tańczy dla mnie", można było jechać.
Duży błąd. Nie byłem na dniach Ostrowca gdyż od początku wiedziałem, że nic mnie tam nie zainteresuje. Nawet nie napisałem, że byłem. Podkreślam tylko, że nie to jest dobre co tobie się podoba bo wielu ludziom podoba się disco polo a jak wiemy wszyscy ta muzyka do dobrej nie należy. Oczywiście jeśli ktoś w ogóle wie co to dobra muzyka a nie uznaje, że to co jemu się podoba to jest dobre a reszta jest zła.
Skoro w ogóle nie byłeś na Dniach Ostrowca to po co zabierasz głos w temacie? Jak możesz obiektywnie to ocenić? Na zasadzie- nie byłem, nie znam się to się wypowiem?
Ja tu nie stawiam pytania czy była dobra czy zła? Ale czy była do zabawy
Twoim zdaniem jaka muzyka jest do zabawy? Bo akurat ja bawię się najlepiej przy porządnym rocku.
Ja tam wczoraj widziałem same stojaki pod sceną. Ludzie nawet nie drgnęli
Znawcy na całym świecie uznali dawno temu, że muzyka Genesis jest dobra :)
Poproszę zatem o podanie literatury oraz nazwisk tych wielkich znawców z całego świata.
I od razu zaznaczę, że nie znam Genesis i nie wiem czy ich muzyka jest dobra ale nie lubię się opierać na opiniach pseudofachowców.
Ręce mi opadły i nawet nie chce mi się odpisywać na Twój ostatni post. Współczuję tylko braku fundamentalnej wiedzy o historii muzyki rockowej, ale cóż, może wychowałeś się na "Białym Misiu" (widzisz- nie jestem fanem disco polo, a totalną ignorancją się nie wykazuję). Polecam na początek wikipedię- to taka strona dla tych, co muszą podstawy poznać, nawet tam nieźle opisano historię zespołu.
Jak można nie znać Genesis?!