nie wiem co za idiota zezwolił żeby takie nagłośnienie dać w centrum miasta i to do północy. Nie dla każdego obżeranie się kiełbaskami przy darciu gęby i bitach to idea zabawy. Trzeba żyć i dać żyć innym.
masakra była
mnie się podobało bardzo i w sobotę i w niedzielę
klimat w parku był genialny
Niedzielny koncert rewelacja! Niech żałują Ci co nie byli :)
Po pierwsze to nie na Rynku tylko na parkingu pod Tesciem.
nikogo nie chcieli z Ostrowca.
Nie martw się! zespół weekend jeszcze zapewne przyjedzie. Będziesz zachwycony.
Najlepsze było Celsa talent,Ojciec i rodzina zespołu co wygrał skreśliła z 50 kartek na zwycięzców ponieważ co rusz obsługa donosiła im nowe kupony.Siedzieli koło kamerzysty co nie dało się zauważyć -wstyd i powiało prowincją.Jeszcze lepszy numer był z nagrodami dla publiczności,akurat dwa losy przypadły tym co zajmowali się rozdawaniem kuponów-mogła by ta panienka chociaż bluzkę zmienić z czarnej na inną,może by nikt nie zauważył.Prezydent robił za tłumacz i tłumaczył to co szanowny gość z Białej Cerkwi mówił ale słowa które były podobne do polskich bo rosyjskie nie-po co tłumaczyć z polskiego na polski,żenada.Ogólnie publiczność ok. ale organizacja na 2 z minusem.
Jak można nie znać Genesis?!
zgadzam się jedna wielka lipa z roku na rok coraz gorzej, a muzyka jak zwykle dla seniorów i same szarpi druty.Dlaczego nigdy nie zaproszą jakiś dj którzy grają muzykę klubową tak jak to dzieje się np Iłży
Popieram-to był koncert na bardzo wysokim poziomie-doskonały sprzęt,pełen profesjonalizm. Ale niestety poziom inteligencji emocjonalnej ostrowczan nie dojrzał do gwiazdy swiatowego formatu-tu zawsze był, jest i będzie zaścianek... stąd tyle krytyki i niezadowolenia w tych wpisach. taka prawda-pogódźcie sie z tym...na pewno discopolo wywołałoby lawinę zadowolenia wśród "szanownego gremium". Ech... szkoda gadać...
@Człowiek - na Muszli są toalety, bardzo na poziomie, były udostępnione dla widzów.
Dni Ostrowca wypaliły na wysokim poziomie, świetne nagłośnienie. Jak perkusista Cierniewskiego przywalił w bębny to myślałem że mi flaki wypadną :D