Oj już skończcie z tym jęczeniem. Popełnili błąd rok temu, ktoś sprawy nie przemyślał to fakt. Ja mam nadzieję, że coś z tej krytyki wynieśli, a przykładem na to będą tegoroczne Dni Ostrowca. Ogólnodostępne na Rynku jak kiedyś.
A wstęgę przecinali wcześniej, nie na Dniach Ostrowca
Hunter będzie, ale na Wielkim Ogniu.
COOL KIDS OF DEATH?!
bez jaj! :O
:D
Hunter to bedzie ale na wielkim ogniu a nie na dniach ostrowca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeśli dni Ostrowca będą na Rynku to po co nam ten wspaniały amfiteatr
może był potrzebny do wylansowania pewnej osoby
nic się tam nie dzieje - stoi pusty ale koszty utrzymania trzeba płacić
Nie gadaj gościu 07:17 bo z teraz widać że czepiasz się tylko po to, żeby się czegoś czepić. Milion razy było mówione, że skoro ostanie Dni Ostrowca były porażką, bo okazało się, ze amfiteatr jest na to za mały, to będą się odbywać w Rynku. A na amfiteatrze będą mniejsze letnie imprezy i koncerty. I po to właśnie ta muszla jest. Jak mnie wkurzają tacy wieczni malkontenci...
Depeche Mode, Linkin Park, Kings of Leon, Guns n`Roses, U2, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Chór Aleksandrowa.
Wam to nie dogodzi najpierw narzekacie że imprezy są w amfiteatrze,że mało osób może wejść(to prawda) ale na jakiego ciula narzekacie że dni ostrowca będą na rynku???? Każdy kto będzie miał czas i ochotę będzie mógł przyjść,ale widocznie taka nasza OSTROWIECKA natura...musimy narzekać,po prostu nie idzie nam dogodzić.
Masz całkowita rację, tutaj nigdy nikogo się nie zadowoli, zawsze bedzie coś nie tak. A to zespół nie ten, a to za głośno ( a dla innych za cicho), za gorąco, za tłoczno, za pusto itd. itp. Zawsze pozostaje Wam marudom kanapa przed tv, browar w łapę, ewentualnie komp i wylewanie żali na forum
To przykre że w przeciągu kilku lat nasze miasto tak się zmieniło i poszło nie do końca w dobrym kierunku.
Nie wszyscy - dla mnie każda taka impreza to świetna okazja, by wyjść na świeże powietrze i spotkać się ze znajomymi:). Muzyka w tle, miejsce spotkania - kwestia drugorzędna, grunt to zgrana i sympatyczna ekipa.
DNI OSTROWCA 2012 w dniach 18 – 20 maja 2012 r.