pan Szostak wprowadził wejściówki do Urzędu Miasta a pan Wilczyński wprowadził wejściówki na imprezy masowe w parku - który lepszy? który gorszy? gdzie większe kolejki?
estem już nie młodą osobą,ale lubię uczestniczyć w imprezach kulturalnych i tych płatnych i tych nie płatnych.Kiedy byłam w ubiegłym roku na występie "Golców" w parku trochę zasłaniały nam widoczność drzewa, ale ludzie bawili się wspaniale.
Rosła nam "wyborcza" muszla a my cieszyliśmy się że teraz będzie nie tylko wesoło ale i komfortowo,niestety koncert Macieja Maleńczuka obejrzałam na telebimie i przeżycie żadne mimo ze byłam tak blisko,a zamiast dobrej zabawy przybyłych słuchałam słów żalu i niezadowolenia .
Jesteśmy narodem ludzi lubiących narzekać,ale tym razem narzekanie było w pełni uzasadnione,nasze pieniądze wydane zostały aby nas upokorzyć.
To było do przewidzenia, opaski dostali głownie ludzie z urzędu miasta i znajomi pana W. i wiem to na pewno, niestety przykra rzeczywistość.
a ja po 20 tej weszlam bez opaski!!! bo wpuszczali....
Tak, były jeszcze jakieś wolne miejsca na muszli, więc wpuścili jakieś 200 - 300 osób
W Ostrowcu nie mieszka 1000 osób tylko ponad 80 000 tysięcy ludzi i też chcieliby obejrzeć masowe imprezy a prócz tego są też ludzie z okolic Ostrowca,którzy też chcieliby uczestniczyć w takiej imprezie !!! JEDNYM SŁOWEM WIELKI NIEWYPAŁ !!!
O.tv wypowiada się przychylnie o imprezie bo siedzi w kieszeni prezydenta
nie daleko pada jabłko od jabłoni
po tym wniosek nasuwa się sam DLA WYBRAŃCÓW
A ja z rodzina grillowalem w ogrodzie i nie jestem rozżalonymy, ze nie poszlismy na koncerty . Tez czuje sie jak nasze Elity. bo bylismy sami z rodzina i nikt poza nami a reszta sasiadow mogla ogladac nas przez plot.
podziękujmy prezydentowi, który zaakceptował projekt amfiteatru lepiej by było gdyby były zwykłe ławki i więcej ludzi by weszło.
niestety tysiąc osób może wejść paranoja!!!!
dziękujemy Panie Prezydencie
skandal by ludzie stali za kratami!!! skandal jak to wyglądało
a ludzie - SKANDAL za zachowanie, po co pchać się było na ogrodzenie dzieci płakały właśnie przez wasze zachowanie, ochrona trochę więcej kultury. wpuszczali tak wolno właśnie przez zachowanie publiczności. więc poniekąd sami jesteśmy sobie winni
Dni Ostrowca na których nie można było uczestniczyć bo ograniczona liczba miejsc TRAGEDIA !!!
Żądam, żeby Urząd Miasta i MCK ujawnili ile wejściówek przekazali "swoim"!
Powinien MCK wyjaśnić całą sytuację i według mnie to szefowa MCK do wymiany...
Miały być Dni Ostrowca a wyszedł cyrk............
Niech dni ostrowca wróca na rynek, tam nie było takich problemów!
O tak przecież Gorczyński pierwszy od inwestycji, fontanna nie działała 9 w piątek i sobotę też, mur cmentarny przy ul. Denkowskiej się zawalił, amfiteatr się sypie, dziury w podłodze - zresztą Wilczyński to potwierdził na sesji RM. Czas się pożegnać z tą władzą, a Górczyński to niech wystartuje do Rady Osiedla - może tam Go wybiorą.
http://www.mmostrowiec.pl/artykul/prezydent-przeprasza-za-zenujace-dni-ostrowca-416138.html
"Prezydent poprosił o dwa, trzy miesiące czasu na podjęcie konkretnych postanowień i decyzji w sprawie lepszej organizacji nadchodzących imprez.
Komentarza w sprawie weekendowego zamieszania odmówiła nam Halina Zamilska z Miejskiego Centrum Kultury, która zastępuje przebywającą obecnie na zwolnieniu dyrektor placówki Elżbietę Baran."
Mam nadzieję, że to zwolnienie będzie skończy się utratą stanowiska bo poniższe tłumaczenia są idiotyczne. Wystarczyło sięgnąć pamięcią do poprzednich Dni Ostrowca aby zorientować się, że zainteresowanie będzie dużo wyższe.
"Dni Ostrowca nie były doszacowane, nie miałem wcześniej sygnałów o tym, że koncert Ani Wyszkoni może przyciągnąć parę tysięcy ludzi, organizatorzy nie spodziewali się aż takich tłumów."
Tak Panie Prezydencie, nie spodziewaliście się takich tysięcy tłumów na dniach Ostrowca bo są one organizowane po raz pierwszy???!!! Bardzo śmieszne i niezadowalające tłumaczenie. Trzeba przyznać, że organizatorzy odwalili fuszerkę jakich mało !!!! Powinni ponieść za to konsekwencję. Ja odkąd pamiętam na dniach Ostrowca były tysiące ludzi a organizatorzy nie wiedzieli tego???? ŻAŁOSNE TŁUMACZENIE. Zatrudnijcie takich organizatorów co umieją liczyć i szacować a mamy w mieście ludzi zdolnych, co umieją liczyć i szacować. Mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy bo wyborcy będą pamiętać a jak zapomną to są tacy co to przypomną:)