Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dni Ostrowca 2011

Ilość postów: 59 | Odsłon: 7729 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Odp.: Dni Ostrowca 2011

pan Szostak wprowadził wejściówki do Urzędu Miasta a pan Wilczyński wprowadził wejściówki na imprezy masowe w parku - który lepszy? który gorszy? gdzie większe kolejki?

Gość_ostrowiak
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

estem już nie młodą osobą,ale lubię uczestniczyć w imprezach kulturalnych i tych płatnych i tych nie płatnych.Kiedy byłam w ubiegłym roku na występie "Golców" w parku trochę zasłaniały nam widoczność drzewa, ale ludzie bawili się wspaniale.

Rosła nam "wyborcza" muszla a my cieszyliśmy się że teraz będzie nie tylko wesoło ale i komfortowo,niestety koncert Macieja Maleńczuka obejrzałam na telebimie i przeżycie żadne mimo ze byłam tak blisko,a zamiast dobrej zabawy przybyłych słuchałam słów żalu i niezadowolenia .

Jesteśmy narodem ludzi lubiących narzekać,ale tym razem narzekanie było w pełni uzasadnione,nasze pieniądze wydane zostały aby nas upokorzyć.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

To było do przewidzenia, opaski dostali głownie ludzie z urzędu miasta i znajomi pana W. i wiem to na pewno, niestety przykra rzeczywistość.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a ja po 20 tej weszlam bez opaski!!! bo wpuszczali....

Gość_kazik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak, były jeszcze jakieś wolne miejsca na muszli, więc wpuścili jakieś 200 - 300 osób

Gość_Wiem
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 45

Odp.: Dni Ostrowca 2011

W Ostrowcu nie mieszka 1000 osób tylko ponad 80 000 tysięcy ludzi i też chcieliby obejrzeć masowe imprezy a prócz tego są też ludzie z okolic Ostrowca,którzy też chcieliby uczestniczyć w takiej imprezie !!! JEDNYM SŁOWEM WIELKI NIEWYPAŁ !!!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

O.tv wypowiada się przychylnie o imprezie bo siedzi w kieszeni prezydenta

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

nie daleko pada jabłko od jabłoni

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

po tym wniosek nasuwa się sam DLA WYBRAŃCÓW

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

A ja z rodzina grillowalem w ogrodzie i nie jestem rozżalonymy, ze nie poszlismy na koncerty . Tez czuje sie jak nasze Elity. bo bylismy sami z rodzina i nikt poza nami a reszta sasiadow mogla ogladac nas przez plot.

Gość_Mila
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

podziękujmy prezydentowi, który zaakceptował projekt amfiteatru lepiej by było gdyby były zwykłe ławki i więcej ludzi by weszło.

niestety tysiąc osób może wejść paranoja!!!!

dziękujemy Panie Prezydencie

skandal by ludzie stali za kratami!!! skandal jak to wyglądało

a ludzie - SKANDAL za zachowanie, po co pchać się było na ogrodzenie dzieci płakały właśnie przez wasze zachowanie, ochrona trochę więcej kultury. wpuszczali tak wolno właśnie przez zachowanie publiczności. więc poniekąd sami jesteśmy sobie winni

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dni Ostrowca na których nie można było uczestniczyć bo ograniczona liczba miejsc TRAGEDIA !!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Żądam, żeby Urząd Miasta i MCK ujawnili ile wejściówek przekazali "swoim"!

Gość_wide
            Zgłoś
            Odpowiedz

Powinien MCK wyjaśnić całą sytuację i według mnie to szefowa MCK do wymiany...

Miały być Dni Ostrowca a wyszedł cyrk............

Gość_Fanol
              Zgłoś
              Odpowiedz

Niech dni ostrowca wróca na rynek, tam nie było takich problemów!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

O tak przecież Gorczyński pierwszy od inwestycji, fontanna nie działała 9 w piątek i sobotę też, mur cmentarny przy ul. Denkowskiej się zawalił, amfiteatr się sypie, dziury w podłodze - zresztą Wilczyński to potwierdził na sesji RM. Czas się pożegnać z tą władzą, a Górczyński to niech wystartuje do Rady Osiedla - może tam Go wybiorą.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

http://www.mmostrowiec.pl/artykul/prezydent-przeprasza-za-zenujace-dni-ostrowca-416138.html

"Prezydent poprosił o dwa, trzy miesiące czasu na podjęcie konkretnych postanowień i decyzji w sprawie lepszej organizacji nadchodzących imprez.

Komentarza w sprawie weekendowego zamieszania odmówiła nam Halina Zamilska z Miejskiego Centrum Kultury, która zastępuje przebywającą obecnie na zwolnieniu dyrektor placówki Elżbietę Baran."

Mam nadzieję, że to zwolnienie będzie skończy się utratą stanowiska bo poniższe tłumaczenia są idiotyczne. Wystarczyło sięgnąć pamięcią do poprzednich Dni Ostrowca aby zorientować się, że zainteresowanie będzie dużo wyższe.

"Dni Ostrowca nie były doszacowane, nie miałem wcześniej sygnałów o tym, że koncert Ani Wyszkoni może przyciągnąć parę tysięcy ludzi, organizatorzy nie spodziewali się aż takich tłumów."

Gość_bd
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Tak Panie Prezydencie, nie spodziewaliście się takich tysięcy tłumów na dniach Ostrowca bo są one organizowane po raz pierwszy???!!! Bardzo śmieszne i niezadowalające tłumaczenie. Trzeba przyznać, że organizatorzy odwalili fuszerkę jakich mało !!!! Powinni ponieść za to konsekwencję. Ja odkąd pamiętam na dniach Ostrowca były tysiące ludzi a organizatorzy nie wiedzieli tego???? ŻAŁOSNE TŁUMACZENIE. Zatrudnijcie takich organizatorów co umieją liczyć i szacować a mamy w mieście ludzi zdolnych, co umieją liczyć i szacować. Mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy bo wyborcy będą pamiętać a jak zapomną to są tacy co to przypomną:)

Gość_rozczarowana:(
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -