dwie kadencje to stanowczo zadlugie
a w parku nie bylo slychac koncertu?? czy jakies wyciszenie jest?? p;rzeciez z za ogrodzenia tez mozna posluchac/...
akurat policja i straż miejska nie ma nic do organizacji dni ostrowca więc jak gościu z 15.43 coś piszesz to pisz z sensem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze czego gdy by mieli coś do organizacji, te służby są powołane by pilnoiwać pożądku i chronić obywateli o to tu chodzi jak nie zrozumiałeś, więc po co ta firma ochroniarska skoro są ludzie na etatach straż miejska i policja (prewencja)
bo taką firmę (ochrona) wolał zatrudnić organizator i nie czepiajmy się tych służb o one w tym temacie są naj mniej winne:)
Remont parku i amfiteatr został zbudowany za pieniądze z Unii... a nie z pieniędzy miasta.
To fakt, ale prawda jest taka, że urzędnicy przy planowaniu budowy tego amfiteatru wykazali się amatorszczyzną.
Po pierwsze amfiteatr powstał z myślą o takich imprezach jak Festiwal Wielki Ogień czy Dni Miasta. Niestety chcieli zaoszczędzić (wymagania dot. imprez masowych) i zbudowali z pojemnością do 990 osób i szczerze mówiąc trzeba być idiotą aby nie przewidzieć, że będą dziać się takie sytuacje jak dziś.
Drugą idiotyczną sprawą jest to, że urzędnicy dopiero po zakończeniu budowy amfiteatru zorientowali się, że przez pieniądze, która wyłożyła UE nie można organizować imprez na których można zarobić. Efektem tego było odwołanie koncertu Raz Dwa Trzy praktycznie w ostatniej chwili.
i co że za pieniądze Unii ale to miało być dla ludzi a nie dla prezydenta
Przecież loda też można polizać przez papierek
dlatego po ostatniej aferze z biletami nie poszłam na koncert. mam gdzieś te ich układziki. Kiedyś każdy mógł przyjść i świętować a dziś to impreza albo dla elity albo dla szczęśliwców.
Prawdziwa "elita" nie musi się bawić na Dniach Ostrowca, tylko może sobie jechać na koncert gdzie chce bo ma fundusze.
Ja też się na koncert nie dostałam,ale nie obwiniam za to całego świata, nawet gdyby opaski rozpoczęli rozdawać o 20.00 i to od początku puli to i tak wszyscy co przyszli by się nie zmieścili bo były tłumy ludzi. Amfiteatr trochę mały, ale już się na to nic nie poradzi, bawić można się nie tylko pod samą sceną przecież.
To nie można zrobić Dni Ostrowca na miejskim stadionie?
Czyżby Ostrowiec miał tylko 1000 mieszkańców?!
Do gość z 20.18. Nie obwiniamy całego świata tylko władze Ostrowca, które dzielą mieszkańców na lepszych i gorszych a tak nie powinno być. To co dni Ostrowca są dla wybrańców?!!!!!! czy dla wszystkich mieszkańców?
Serdecznie dziękuję ratownikom medycznym, którzy pomogli mi w sytuacji omdlenia, po 3 godzinach stania pod siatką, w oczekiwaniu na opaskę. Organizacji koncertu nawet nie skomentuję.
zbojkotowac imprezy w [amfiteatrze?] jeżeli można to tak nazwać
Gosciu z 17.53 Ja nie jestem psem żebym musiał słuchac koncertu zza ogrodzenia