Byłam widziałam i podsłuchałam. Luzie raczej zniesmaczeni i zawiedzeni. Po cholerę te opaski! Tak być nie powinno! Kultura na psy w mieście schodzi.
Podobno na browarze też coś sie działo... Ktoś coś wie?
9 pazdzernika jest szansa podziekowac wladzy Ostrowieckiej. Pokazmy im ich miejsce w szeregu i glosujmy na wszystkich oprocz partii elit rzadzacych
Czy za prezydenta mamy ćwierćinteligenta? Za co on ma płacone? Chyba za myślenie! Obniżyć pensje za brak myślenia!
podziękujmy prezydentowi, który zaakceptował projekt amfiteatru lepiej by było gdyby były zwykłe ławki i więcej ludzi by weszło.
niestety tysiąc osób może wejść paranoja!!!!
dziękujemy Panie Prezydencie
skandal by ludzie stali za kratami!!! skandal jak to wyglądało
a ludzie - SKANDAL za zachowanie, po co pchać się było na ogrodzenie dzieci płakały właśnie przez wasze zachowanie, ochrona trochę więcej kultury. wpuszczali tak wolno właśnie przez zachowanie publiczności. więc poniekąd sami jesteśmy sobie winni
Obiecuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Organizacyjnie muszą być winni .-
"prezydent przyszły
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4PJ-w92fM.
Dni miasta powinny być tak zorganizowane by były wydarzeniem bezpiecznym, profesjonalnie przygotowanym i by każdy mieszkaniec miasta bez względu na wiek i upodobania mógł się dobrze bawić. Jak i gdzie to zrobić, to już leży w rękach organizatorów. Za to ktoś dostaje pieniądze. To miasto i podległe jemu jednostki powinny się do tego przyłożyć. Widać marnie im to wychodzi. W ostatnich latach daje się zauważyć wyraźny zjazd po równi pochyłej. Jakość świadczonych usług kulturalnych przez niektóre instytucje w mieście jest na coraz niższym poziomie.
A jeśli jest wprowadzony system, że rozdajemy bilety od 18.00 to powinno być od tej godziny wydane te 1000 biletów a nie jakieś 300 czy 400. a bilety były rozdawane w różnych spółkach gminnych już wcześniej tak więc nic dziwnego, że ludzie komentują.
Na Maleńczuka było ok. 700 opasek do rozdania na miejscu, na Wyszkoni ok. 800