Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Długi weekend - teoretyczne wolne za 1 listopada

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty sprzeczne z Zasadami Forum i/lub posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Długi weekend - teoretyczne wolne za 1 listopada”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Długi weekend - teoretyczne wolne za 1 listopada

to po co przepis ustalony że za 1 listopada należy sie dzień wolny?? jeżeli pracodawca oddaje wolne za 1 listopada w dniu 10 listopada to dlaczego ma nie być wypłaty??

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Ja idę do pracy jutro i w poniedziałek, o wolnym za 1 listopada nie ma nawet mowy, tak samo jak o jakimś długim weekendzie. Mam jeszcze niewykorzystany urlop, no ale cóż, jak się chce zarabiać to trzeba pracować a nie wiecznie odpoczywać. Mam dosyć ciężką pracę, zarobię miesięcznie te 2000 zł, przy lepszych miesiącach ~2500 zł, może i niewiele ale wolę to niż pracować za 1250 miesięcznie i mieć do odebrania wszystkie dni wolne.

Gość_srt
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Bardzo słusznie g z 16:00 tak powinni wszyscy pracować a nie tylko narzekać.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Gosciu z 16:57- najlepiej zeby jeszcze Ci wszyscy o których mówisz , pracowali za mniej niz 1250 zł to juz byłbys szczesliwy-prawda? Ja pracuje 6 dni w tygodniu po 10-12 godzin dziennie i gdy tylko jest jakies swięto, to skacze do góry z radosci. Bo nareszcie odpocznę. Bo pospię dłużej. Bo posiedzę z dziecmi w domu, czy na spacer z nimi pójde. I nawet wtedy gdy zarabiałam tylko minimum, gdy nie wiodło mi sie najlepiej, tez cieszyłam sie na wolne. U mnie nie było 1 listopada do odebrania, bo po prostu wszystkie soboty mam wolne. Ale każdy dzien wolny ustatwowo jest dla mnie bardzo ważnym dniem. Wtedy mam czas dla siebie i rodziny.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

g.20:42 - to właśnie dla pracowników którzy NIE PRACUJĄ w soboty pracodawca powinien oddać dzień wolny za święto przypadające w sobotę, czyli ostatnio za 1 listopada.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Gościu 20:42 jeśli wszystkie soboty masz wolne to za 1 listopada powinieneś dostać wolny dzień w innym terminie. Jeśli nie dostałeś, to znaczy, że pracodawca Cię oszukuje.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

I dlatego umowy o pracę to głupota. Bo czy się stoi czy się leży tyle samo się należy. Jakby wypłata rzeczywiście była proporcjonalna do ilości i jakości pracy to założę się że

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

a do kogo masz pretensje?? do nas biednych pracowników, jeśli jest coś ustalone to żądajmy tego, tak samo jak tego aby nie dać się wyzyskiwać, tylko na własne życzenie dajemy sie poniżać...

Gość_...
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -