Deptamy naszą kasiorkę, darmowe gadanie na forum. Pokażmy co sądzimy przy wyborach samorządowych.
Elity do wymiany na nowszy model bez roztargnionych i innych populistów!
Spróbuj oderwać ich od stołka, mafia ma poparcie watowców itp. opierdalaczy laików i skorumpowanych poddanych.
Radni to w większości ta sama mafia korupcyjna przyklaskująca i bez wazeliny wchodzą w dupę panującemu peselcowi.
Skoro taki elokwentny jestes to co z radnymi z PIS i ich przywódcą ,uważasz ze są bez zarzutu?
Dziś byłam świadkiem jak 6 osób/komisja/ mierzyli i oceniali przystanek na Polnej /Ogrody/.Z ciekawosci zapytałam o co chodzi.Przymiarka na nowe przystanki za unijne fundusze.Ten przystanek był niedawno zrobiony, nie jest zły.Ciekawe jak będzie wyglądał za fundusze unijne.Co myslicie?
Dług szpitala rośnie w zastraszającym tempie jeden milion dwieście tysięcy miesięcznie za chwilę ogłoszą upadłość tej placówki i gdzie nas będą leczyć na morawach wraz z partią rządzącą
A może mi ktoś odpowiedzieć o ile się zwiększyło zatrudnienie pracowników administracji w szpitalu od panowania Pana Dudy bo ja mam takie info że 80 osób zatrudnił od objęcia stanowiska starosty a pielęgniarki i lekarze nie mają pieniędzy na leczenie i opiekę nad nami
I jak to zestawić z faktem że Górczyński żadnych kredytów na Gminę nie wziął i zapłacił 30 mln kredytów poprzedników i zostało jeszcze 20 ???? Ktoś z politycznych przeciwników przyzna że to jest coś???
Pomijam wulgarność przedmówcy ale takie są fakty. Prezydent co roku spłaca niemal 8 mln zł kredytów swoich poprzedników. Spłacił ponad połowę.