czy wiecie dlaczego wypożyczalnia kaset galaxy wcześniej max jest zamknieta?
czy ktoś w dobie internetu wypożycza jeszcze filmy?
to raczej do właścicieli wypożyczalni-może się nie opłaci już ten biznes.Płyty licencjonowane drogie,szybko się niszczą a wypożyczających-mało
Bo ściągliście filmy z netu, a nie chodzili wypożyczać, dlatego właścicele musieli się przerzucić na inna branżę - kawiarnie i ciucholandy.
Każdy sądzi według siebie, Gienek.
Brakuje wypożyczalni. Był pretekst do spaceru.
My nie ściągamy i nie ściągnęliśmy ani jednego filmu, ale chyba zaczniemy :(
ja chodzilam wypozyczac i jestem winna im kasete za ktora jak sie przetrzymuje to sie doplaca wiec nie wiem.. nie kazdy ściaga filmy itd. to tk samo po co do kin chodzic ksiazki czytajcie . bradzo prosze nie wypowiadac sie bez sensownie
zapraszamy! w dniu dzisiejszy otwieramy wypożyczalnię :)
Może ktoś wie co z wypożyczalnią? Mam kasetę od chyba dwóch tygodni, może dłużej, a tam ciągle zamknięte. Na stronie wypożyczalni nie było też żadnej informacji.
Podbijam, wiecie cośśś?
spoko, nie naliczą Ci nic za dni kiedy jest zamknietę.maja ponoć klopoty znajmem budynku, było ostatnio kilka tygodnii otwarte tylko prądu nie mieli i znów zamkniete.
Wypożyczalnia nadal zamknięta. Ciemno tam i głucho. Czy cokolwiek wiadomo na temat zwrotu wypożyczonych filmów? Może ktoś ma jakiś namiar? Mogliby podać, gdzie i kiedy dokonać zwrotu. Bo mimo nie mojej winy, jakoś mało komfortowo się czuję w tej sytuacji.
to niech zmienią lokal-dużo jest wolnych do wynajęcia