podobno byl, tylko trwal 30minut, Pezet zaspiewal 3 piosenki a Mał0olat powiedzial ze takiego naglosnienia to od 10 lat nie widzieli ;/
hahaha tak to jest jak sie robi koncert w sferze ;/ ale wstyd...
przprosił ludzi którzy byli i powiedział że na takim sprzecie nie bedzie grał, bo 10 lat temu na takim sprzecie koncerty dawał
To kto się zdezaktualizował? Pezet czy sprzęt? Pogubić się można.
A na jakim on instrumencie umie grac?? To nie ma nic wspolnego z muzyka.
Racja. I w większości jest odtwarzana z głośniczków w telefonach w środkach transportu Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji. Dźwięk dla koneserów "muzyki" współczesnej płynący po beztlenowych, pozłacanych kablach.
http://www.youtube.com/watch?v=2RrkKr4-rFo 32 sekunda :) pozdrawiamy pana od nagłośnienia hahahah :D
hiphop to nie muzyka, wystarczy byle jakie naglosnienie zeby uslyszec co ma do przekazania jakis koles
Śmiać mi się chcę jak czytam takie komentarze. Właśnie w hh chodzi o przekaz, a skoro nie są zrozumiałe słowa artysty to nie ma sensu. Byłam na tym koncercie i jasno można stwierdzić, że nie było nic słychać koncert trwał ok 45 min. niestety płyty nie udało się podpisać. Moim zdaniem Pezet z Małolatem powinni choć tyle zrobić i wyjść do ludzi, którzy czekali po "autograf".
Ale badziew ten hh taką tzw.muzyke to mozna byle czym nagłosnić
Całe szczęście że nierozdawali autografów artyści hehehe
rozdawali :p i nawet do zdjęć pozowali
tylko trzeba było mieć odpowiednie znajomości...
Powyższy link YouTube skojarzył z takim klipem. Śmiało może muzyka konkurować, a i aktorstwo wyższych lotów.
Szanuj artyste HipHopowego ! kup bilet ! przyjdz na koncert ! a twoj idol wypnie sie do Ciebie plecami ! porazka ;/
To nie jest wina pezeta tylko organizatora, ktory nie potrafil zapewnic nawet odpowiedniego naglosnienia ale czego sie spodziewac jak za organizacje biora sie ludzie ktorzy jak widac nie maja o tym zielonego pojecia. Mial byc koncert, a wyszla porazka. Szkoda tylko pieniedzy. Czuje sie oszukany. Respect dla artystow starali sie ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy;)
co to za hihoper bez swojego naglosnienia?, nie stac go na mikser i dwie kolumny? - zenada