Szybko łyknij tabletki które przepisał ci lekarz.
Naprawdę nie ma c o zwlekać!!!!
Ale bełkot.
Po prostu masakra.
No ty też powinieneś się wysilić bo marna ta riposta niestety
A czym niby jest to mniejsze zło,PO?
Mniejsze zło?A co to niby jest?Dla mnie to jedna z prawd wmawiana przez platformę.
Dla mnie mniejsze zło to jest właśnie PIS. Platformy i Tuska nie trawię, zwłaszcza teraz, po pięciu latach ich nieudolnych rządów. Pójdę do wyborów i z podniesioną głową zagłosuję na Pis. Wolno mi!
Panie Wykluczony. Nie wiem kim pan jesteś, ale po tym wpisie jesteś pan dla mnie nie więcej jak tchórz i świetnie odzwierciedlasz politykę rządu w tej sprawie. Przeczytaj sobie jeszcze raz swojego posta i odpowiedz sobie na pytanie - Interesy jakiego państwa są dla ciebie ważne? Albo lepiej nie pisz, bo jeszcze przypadkiem obrazisz braci Rosjan. Nie pozdrawiam, oszołom od Macierewicza.
wyklucony bedzie wojna pod jarosem moja d--a z twoim nosem!
klemens ty to masz 12 lat.Taki móżdżek ptasi.
Masz racje panie czas,wykluczenie zostało dokonane w '93r.Kto wtedy rzadził Ostrowcem Tak przewodnia siła narodu Solidarnosc.Kiedy były najwieksze przekrety,to własnie w tym czasie WPTW,Drew-met,WPHW,Społdzielnia inwalidów,Wólczanka,Modar,GS,Budostale,Huta i wiele innych zakladow upadało- w tym samym czasie rozrastalo sie imperium koscielne zwroty majatkow,nowe koscioly,a potem przejeli- władze psedo socjalisci i aby miec poparcie nowych elit wiec wspolnie z Solidarnosciowcami rozkradali nasze miasto:nawet zawarli sojusz, robiac wice-prezydentem jednego z działaczy z Solidarnosci.To sa fakty
Być może masz rację co do PiS,ale jaką masz alternatywę wyboru innego niż PiS
Podobno dla uczczenia 22 Lipca ustawiono nowe Toj Toje ,jako mieszkania dla tych, co socjalizm obalili :D
Oto dzis swiateczny dzien.Kto to jeszcze pamieta ?
Wszystkiego najlepszego moi Kochani Wspolbracia Polacy!
Normalni ;)
Gdy Prezes dojdzie do wladzy,a Watykan oficjalnie zawladnie moja Ojczyzna,zostane Zolnierzem Wykletym i dzielnie bede walczyla z okupantem. Jako pierwszy meczennik V RP, bede miala takze podstawy do azylu w Rosjii.....Moze kiedys rodacy pomnik mi wystawia :D
http://forum.nie.com.pl/showthread.php?p=965687.Wymyśl coś od siebie martik
A cóż można oczekiwać od wyznawczyni urbana.
Wpis z wczoraj, 16:32 - typowy (współczesny) semicki bełkot.
Bełkocik w wydaniu codziennym to specjalność sekty pisowskiej.
lepiej naucz się ortografii i gramatyki języka polskiego