A co to jest ? Nowa potrawa na święta? Ja tylko ostatnio słyszałem o obrońcach pedofili Głódziu Janiaku mafia vatowskiej w ministerstwie finansów , największej śmiertelności Polaków od 1945 roku o tym że cowida już nie ma , słyszałem to w maju zeszłego roku.
Kiedyś tam, coś tam słyszałeś, ale ni chu-chu zrozumiałeś.
To, że Ty możesz obyć się bez Kościoła nie oznacza, że inni też tak mają 05:29. Ja np mogę obyć się bez restauracji, świetnie gotuję i nie potrzebuję takich przybytków, natomiast potrzeby duchowe ma sporo i do Kościoła chodzę regularnie.
To nie Kościół był winien 3 fali tylko Minister Czarnek.
Wysłał dzieci klas I-III do szkół i spowodował wzrost zachorowań dzieci do lat 10 o 40%. Za tym ich rodziców, dziadków itd.
To najgłupszy minister oświaty od lat. To on jest winien 3 fali.
a kto i gdzie pisze, że to wina kościoła?
Tu mowa tylko kto gdzie dokłada i w jakiej ilości cegiełki. Obecnie KK dokłada cegiełki do tego, aby więcej zachorowań było i śmierci przez COVID
Szukaj sobie rozrywki w innych mediach. Szczęśliwych Świąt Wielkanocnych w kręgu Najbliższych:)
Już w tamtym roku obiecywaliście, że limit Wielkanocny w kościele do 5 osób uratuje Nasz kraj. Nic z tego!
Zobaczymy, co powiecie za rok...
Dobrze, że chociaż Kościołowi online oddajesz szacunek. To już ogromny postęp:)
Nie martw się, będzie obowiązujący limit w kościele. Jest poza tym piękna pogoda. Niektórzy staną sobie gdzieś na zewnątrz.
Ale rozumiem Twoja troskę. Gdyby nie limit- kościół nie pomieściłby ludzi!!! Do wielu osób już dotarło, że dopiero zaczynają się " plagi egipskie". Z Bogiem w Trójcy Jedynym jest siła przetrwania i nadzieja. Nie ma czasu na rozpacz. Trzeba starać się być dobrym człowiekiem i nie zrywać kontaktu z Tym, który nas stworzył. On zasługuje na więcej miłości niż chcemy Mu ofiarować.
"Warunkiem otrzymania 99-procentowej bonifikaty było wykorzystanie terenu na cele sakralne. Abp Głódź urządził tam jednak zagrodę dla swoich ukochanych zwierząt, a gdy o sprawie – po publikacjach “Wyborczej” - zrobiło się głośno, postawił obok paśnika figurkę Matki Boskiej. W ten sposób pojawiło się uzasadnienie sakralnego wykorzystania gruntu."
Któryś za Nas cierpiał rany, Jezu, Chryste, zmiłuj się nad Nami....
Więcej pokoju i spokoju:) oraz nadziei na dobre dni!
Bóg się rodzi, moc truchleje
Pan niebiosów obnażony
Ogień krzepnie, blask ciemnieje
Ma granice - Nieskończony
Wzgardzony - okryty chwałą
Śmiertelny król nad wiekami
A Słowo Ciałem się stało
I mieszkało między nami
Alleluja! Bóg zmartwychwstał i do nieba wniebowstąpił
Brak słów na głupotę i lekarstwa również. Baran pieśn bożonarodzeniowa wstawił.
i co z tego, przeszkadzają Ci te słowa? Wychwalają Boga.
Trzeba się cieszyć Jezus Zmartwychwstał ALLELUJA! ALLELUJA!
Ludzie, co z Wami?
Djeszcze do zmartwychwstania jeszcze dwa dni.
Ileż tej ignorancji da się tu wytrzymać?
Jakie Alleluja w piątek???
Wstydu nie macie?
Co to smęcisz, to są radosne święta. Ludzie o tym zapomniają. Jezus Zmartwychwstaje ALLELUJA
Najwieksze Katolickie święta. Cieszmy się z tego cudu zmartwychwstania. Jezus umarł na krzyżu za nasze grzechy. ALLELUJA! ALLELUJA!
Niech się modlą jak umieją. Może boją się, że w niedzielę już ich nie będzie na ziemi?