Dykta szaleje z piana na zębach bo z powodu Wielkanocy mnij zarobi. Nie siłownię też go nie wpuszczą.
Tylko siedzieć i miauczeć!
ojciec jan nie był w kościele i nie słyszał ogłoszeń na temat święcenia pokarmów. Dla pana kota mleczka nie będzie się święcić, no raczej- hej hej!
Oświeć nas sprawiedliwa, co takiego Ojciec Jan nieprawdziwego napisał, w czym się myli? Jak dla mnie to wszystko się tam zgadza. Nie piszesz konkretnie z czym się nie zgadzasz tylko infantylne teksty o kotku. Eh...
Nie chodzi się do kościoła to się nie wie. Niech ubóstwiony dykta cię oświeci. Ja mam cofkę, a wyzywać nie warto. Obojętność i pomijanie. Bywaj kociarzu!
Gdyby nie Wielki Tydzień, to chętnie, byle nie w sekcie.
No nie chodzę do kościoła, szanuje ludzi starszych i ich życie. W momencie obecnie największego nasilenia jakie w Polsce od samego początku było uważam, że każdy powinien się powstrzymać od egoistycznych pobudek.
Tyle już napisałaś tutaj, że mogłaś spokojnie zamiast tego wytłumaczyć w czym Ojciec Jan sie myli. Wychodzi na to że pisałaś więc bzdury. Wartało by teraz przeprosić Ojca za te słowa.
Najpierw sprawdzę wiarygodność. z którego zakonu Ojciec Jan, adres proszę. Dopiero będę mogła spokojnie porozmawiać. Czy znowu w odp dostanę jako głupia ofertę tańca?/ :(
A jak my sprawdzimy twoją wiarygodność? Nie możesz po prostu przeprosić za chamskie odzywki wobec ludzi, którzy kulturalnie piszą na forum?
Wzorem Dykciarz@, dostaniesz jakiś trefny adres mailowy.
Przede wszystkim ojciec_Jan jest „nieprawdziwy”, bo się podszywa.
Tak, łatwo poznać tych " zatroskanych wiernych". Imię Boże też potrafią wykorzystać dla beki.
Myślą, taka ciemnot jak my, nie zorientujemy się.
Szkoda ich rodzin. Marne życie z opętanymi. Przyjdą do kościoła i będą w ich imieniu prosić o Egzorcystę.
Na Świętym Krzyżu Ktoś mówił- czeka się kilka miesięcy, taka kolejka. A to raczej nie jest jedna wizyta. Czasem uwalnianie człowieka trwa przez kilka lat.
To są bardzo trudne, poważne sprawy. Wejść w kontakt ze ZŁYM jest łatwo. Uwolnić się o własnych siłach niemożliwe! To jest piekło na ziemi
Zapewne jesteście ciekawi, jak żyć będzie arcybiskup Głódź na wygnaniu - oto zdjęcia jego pałacu na Podlasiu, gdzie prawdopodobnie się przeniesie. Jak on to zniesie, biedulek, żeby w takich warunkach starszemu człowiekowi kazać żyć...
https://poranny.pl/abp-slawoj-leszek-glodz-ukarany-przez-nuncjature-apostolska-majatek-arcybiskupa-glodzia-lezy-w-bobrowce-na-podlasiu-wroci-do/ar/c1-14547191
Jak widać, chronienie pedofili to całkiem intratny interes.
Ciekawe, czy będzie musiał się sam spakować, czy ma ludzi od tego.
Józek pewnie zły, że karę wymierza Polski sąd, a nie Watykan! Patrzy z zazdrością na Głodźia. No ale Józek to nie Arcy Biskup.
20:37 te ziutek , twoja laska wpuściła twoje brzydkie selfie na soku z buraka. Szkoła ma z ciebie bekę.
Wiedzaieś o tym??:)
Podpisała : ogonek z dykty!
Wiedziałeś o tym?
21.20 Kolego z T-mobile. Nie trzeba kopać leżącego. On i tak czuje się ośmieszony i samotny.
Żal mi go wiesz? Taki młody, całe życie przed nim. Sam się sponiewierał na tym forum.
Zepsuć sobie opinię można jednym zdaniem. Naprawić trudno, stracił zaufanie w dużej grupie społecznej. Bieda z tym gościem!