Co to ma wspólnego z foliarzem ? Jestem kobietą 18:18 więc żadnym Witkiem mnie nie nazywaj z łaski swojej.
O cwieceniu z ateist zapomniałeś. nieźle ci wykrzywili psyche. Bez kota ni ma żywota?
Ale odlot :)
Fascynujący jest ten wybuch antyteistycznej agresji powodowany zamieszczeniu postu o wybuchu antyateistycznej agresji, który skutkował spaleniem ateisty na stosie... Zgadzam się, że pewnie każą mi stanąć pod kościołem, bo tam jest dobry monitoring, pobuczą na mnie, obrzucą kamieniami, każą przeprosić księży-pedofili za prześladowania ze strony wymiaru sprawiedliwości i puszczą wolno. Jakoś przeżyję.
gościu z 18:03, nie wierz w każdą bzdurę jaką wyczytasz w internecie. A jeśli już chcesz, to kliknij artykuł, na którym się opiera (artykuł w dailymail) i doczytaj do końca. Niczego nie udowodniono, to tylko jedna z wielu hipotez.
No tak, dla Ciebie to bzdura. Ja uważam inaczej bo mam pewne doświadczenia związane z tym tematem. Poza tym, jestem członkiem grupy "życie po życiu", gdzie jest mnóstwo osób "widzących" i zapewniam Cię że temat jest jak najbardziej prawdziwy. Co do dowodów to faktycznie, na dzisiejszy moment nie ma odpowiednich narzędzi ku temu, nie zmienia to faktu, że wciąż są poszukiwane i za czas jakiś taka wiedza stanie się faktem dla wszystkich, a nie tylko jak teraz dla wtajemniczonych. Nie rozumiem tylko skąd bierze się ten Twój sceptycyzm, czyżbyś się czegoś obawiał ? Nie sądzisz chyba, że będziesz żył wiecznie na ziemi w materialnej postaci ?
Ci którzy są członkami grup ludzi którzy mieli kontakt z ufoludkami w bardzo podobnym tonie się wypowiadają. Wielu podchodzi do nich bardzo sceptycznie. Ciekawe dlaczego? Czyżby się czegoś obawiali?
Nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w takie dyskusje gdyż widać, że nie masz pojęcia na ten temat 18:32. Większość ludzi spotkała się z takimi rzeczami, nawet jeśli tego nie chciała. Dziwne, że niektórzy w obecnych czasach próbują spychać śmierć i towarzyszące jej zjawiska na margines, tak jakby ich to nie dotyczyło. No cóż, takie osoby mylą się i to bardzo. Nie jest to jednak miejsce do tego typu wykładów więc na tym kończę temat. Żyj dalej w błogiej nieświadomości 18:32, pamiętaj tylko o tym, że życie w obecnej formie jest bardzo krótkie a czas leci nieubłaganie.
18;09 Nie jest psychiczny.Doskonale wie co robi.Dlaczego?Tylko on zna odpowiedź.Przyczyn może być bardzo dużo
LUDZI ZACHOWUJĄCYCH SIĘ NIEBEZPIECZNIE DLA INNYCH LUDZI NALEŻY ELIMINOWAĆ I GÓWNO MNIE OBCHODZI CO O TYM MYŚLISZ!
ale to ty tutaj jak na razie wychodzisz na niebezpiecznego!
3 głębokie oddechy, zmień kalesony i napisz nam jeszcze raz na spokojnie, to co chcesz nam przekazać.
18:43. PRZYPOMINAM, ŻE INTERWENIOWAŁEM, ABY STOSOWNE SŁUŻBY PODJĘŁY DZAŁANIA. NIE JA JESTEM POLICJANTEM, KTÓRY POWINIEN NATYCHMIAST REAGOWAĆ NA ZGŁOSZENIE, ŻE MAM ODCZUCIE ZAGROŻENIA. Poza ty, naucz się pisać, ale ty pewnie jesteś z tych, którzy czytają)))))))
Tak, bo te "stosowne służby" siedzą na forach i czekają aż im kalesoniarz coś napisze, aby ruszyć do boju. Może krzyknij jeszcze coś z okna na ten temat.
Wygłupiłeś się tylko, no ale taki cyrkowiec jak Ty w małej ilości to nawet zabawny.
Co nie znaczy, że nie ma skrzywionej psyche. Dzisiaj ktoś go kopnął w czułe miejsce, bo chyba już całe piekło wezwał na pomoc.
Ciekawe co na to jego rodzina? Wytrzymuje takie pudło w domu?
Hmm... Czy napisał dzisiaj coś nieprawdziwego? Obrażał innych forumowiczów?
Bo z tego co widzę to na niego poszło mnóstwo jadu za opis prawdziwej historii.
Nie spodobała się parafianom, to na stos?
17;52 dobry trop
Ty masz tylko lol i bekę, a jeszcze ubawy. wiesz już po co żyjesz? żeby twojemu panukotu łapy lizać?
Marne to twoje życie.
Damy sobie radę z nim. Jakby co, jest monitoring z każdej strony, a i dowody hejtu na forum.