Potrzebujesz świadectwa? Nie ma sprawy.
Atrakcji szukaj gdzie indziej, to nie kino i nie cyrk:(
GOOGLE wpisz: objawienia Maryjne ( multum!!!)
np. Trevignano- MB ostrzegała przed epidemią,
dalej- krwawe łzy Maryi,
Objawienia Maryi dotyczące końca czasów
Mało atrakcji?
Masz lekturę na cały dzień
Oj mylisz się 20:22 i to bardzo. Katolików ubyło jedynie w Europie, tym gorzej dla niej bo muzułmanie już czyhają. Na świecie liczba katolików sukcesywnie wzrasta. https://www.pch24.pl/na-swiecie-przybywa-katolikow--ale-w-europie-ich-ubywa--panorama-kosciola-w-liczbach,75787,i.html
To się bój, a nie strasz innych, bo najpierw wezmą się za tych ze wszelkich sekt przykościelnych.
11.39 To chyba coś jest na rzeczy w tych wieściach/ proroctwach na czasy ostateczne, że wkrótce kraje misyjne będą katechizować Europę,
a może być może, że ostatni Papież nie będzie " biały".
Z tego co wiem, Nasz Franciszek coś już przebąkiwał, że jego Pontyfikat zdecydowanie nie będzie długi!
Na pewno wiem tylko tyle, że żyjemy w czasach ostatecznych *+*
Wróżbita Maciej czy Dykciarz - wojujący ateista? Strasznie filozoficzne jest to Twoje ostatnie zdanie. Dla każdego pokolenia, jego czasy są ostateczne, bo drugi raz się nie da przeżyć swojego życia, ale błysnąłeś, jak kogut na radiowozie i już masz lepszy humor.
To fakt, jeżeli twój CZAS jest do jutra ( tylko i aż zarazem)- Gościu 13.45
To można tak powiedzieć: osobisty czas ostateczny.
zobaczcie na to:
z 5 osób na zdjęciu tylko 2 mają maseczki i to pod nosem!
ludzie w setkach umierają, do szpitala się ciężko dostać, a nasi parafianie sobie żarty robią z COVID
Kościoły na święta powinny być zamknięte inaczej staną się odpowiedzialne za śmierć wielu Polaków
Za nic mają życie starszych ludzi, byleby na tacy pieniądz leżał, a propaganda rządu szła z ambony
Wczoraj, jak po południu szłam przez miasto, ludzie spacerujący nie mieli maseczek.
Można?
A ktoś, kto do kościoła nie chodzi, wypowiada się na temat kościoła. Bardzo śmieszne.
Drogi gustafsonie takie śmieszki się bardzo szybko kończą jak dowiadujesz się, że Matka leży już pod respiratorem i raczej z tego nie wyjdzie.
Uwierz mi już nie jeden się przekonał i inaczej już patrzy na te obrazki z kościoła.
Niech w końcu Kler pójdzie po rozum do głowy, skoro rządzący nie potrafią rozstać się z przychylnymi tekstami z ambony. Rozumiem, że w tych czasach bardzo liczą na odpowiednie kazania w święta, ale to już jest dosłownie "po trupach do celu".
Szczęść Boże
Zaraz, a Ty wierzysz W Boga? - Gościu 16:24 ??
16.40 : za trudne pytanie zadajesz. Temu człowiekowi nie zależy na Bogu, On tylko wykorzystuje Najświętsze Imię do swoich niecnych gierek. Influencer się znalazł cholercia;(
Oczywiście, że wierzę. W covida także wierzę. Niestety miałem wątpliwą sposobność zobaczyć dramat szpitalny na własne oczy.
Kto mi zagwarantuje teraz, że na ulicy nie spotkam ja lub moi starsi bliscy takich beztroskich parafianów z kościoła którzy lekceważąc obostrzenia roznoszą choroby.
Obrazki z kościołów to jest dramat. Powinni mieć księża odrobinę oleju w głowie i zamknąć kościół na czas szczytu epidemii, który obecnie mamy. Ludzie spokojnie mogą pomodlić się w domu. Bóg będzie zadowolony, nie przejmujcie się tym On zrozumie.
Szczęść Boże