Dykciarz, to wszystko i tak margines. Może dla odmiany napiszesz coś dobrego ? Nie ? No tak, źli ludzie podniecają się tylko złem i nim się karmią. Jesteś złym człowiekiem.
19:22, tak, tak, jak zawsze - wiemy, ale nie powiemy, kiedyś powiemy i bedzie was wstyd, ale kiedy powiemy, to już nie powiemy. Ale nie teraz, bo jeszcze poczekamy, bo taki mamy chytry plan.
19:24, może sam się wysil i napisz coś pozytywnego o kościele, np. jak ładnie wczoraj ksiądz o bogu opowiadał i jak ładnie chór śpiewał, od razu ludzie przestaną patrzeć na księży jak na obrzydliwych pedofili. Moim zdaniem jednak źli są ludzie, którzy źle czynią, a nie ci którzy o ich złych uczynkach ku przestrodze piszą.
Niektórzy tu na forum mają obsesje na punkcie kościoła. Zapewne większość modli się pod każdą figurą , a ma . ...
09:33:)
" Nie zamęczaj się tym, co rodzi zmartwienia, niepokoje, zgryzoty...
Potrzeba tylko jednego: Wznieść ducha i kochać Pana Boga!"
< Z książki: DOBREGO DNIA Z OJCEM PIO
To chyba dla bezrobotnych kub księży rada.
W pracy zmartwienia, niepokoje, zgryzoty gwarantowane.
U mnie też zmartwienia i problemy. To ,módlmy się za siebie nawzajem, żeby dać radę, mimo wszystko:)
Nie zamykają. Prawdopodobnie będzie jednak zalecenie aby pokarmy święcić na wolnym powietrzu. To i tak lepiej niż w tamtym roku.
,,Atmosfera" jaką wytworzyła się wokół KK doprowadza min.do wielu zdarzeń ,których nigdy nie powinno być min.skandal w Bazylice Mariackiej czy też zniszczenie ok 50 nagrobków na cmentarzu w Olsztynie ( nagrobki dzieci też)
Wkracza barbarzyństwo
Ale ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat
nie zginie dzięki nim- śpiewamy z Czesławem Niemenem:)
Specjalna dedykacja dla " dykciarza"- "NIE NARZUCAJ ŚWIATU SWOJEGO FORMATU" J. Sztaudynger. Trzeba mieć nieźle nawalone do gara, aby żyć pedofilią i żądzą zemsty na Kościele dzień i noc od kilku lat. To już stan kwalifikujący do bezwzględnego leczenia zamkniętego z uwagi na zagrożenie dla otoczenia.
Niszczenie cmentarzy, to powszechne zjawisko od dziesiątków lat. Zawsze byli tacy wandale.
Nic wspólczesnego.
A mnie bez kościoła jest dobrze.