Moje podsumowanie. Szkoda, że dalej nie znamy prawdy! Żal ludzi Panu Bogu wiadomych ( nie nam), którzy zostali skrzywdzeni. Trzeba ich polecać modlitwie.
To wszystko, co się dzieje jest bardzo trudnym doświadczeniem dla nas i tych ludzi, którzy są wrażliwi na krzywdę bliźniego.
Ale, mamy też lekcję mądrości na przyszłość. Nie uczmy się życia z linków. Chyba, że znamy autora lub wiemy, że można mu zaufać. Nie wyrokujmy, nie oceniajmy, nie potępiajmy.
Prawda nie raz nas jeszcze zaskoczy!!!
Po prostu, żyjmy w zgodzie ze sobą, własnym sumieniem. I Prośmy Pana Boga, żebyśmy tak umieli. Szczęść Boże!
Nigdy nie zacieram śladów. Moja osobowość jest prawdziwa. Szczegółowe dane dla dobrych znajomych.
Najważniejsze, że przekaz prawdy, a nie kłamstwa! A jakie znaczenie ma to, jaki nick?
Tobie tez nigdy źle nie życzyłam Lolek, dobrze wiesz:)
Współpracuje z ludźmi, również wieloma młodymi. Nawet na forum przekazuję Słowo Boże. CO Ci się nie zgadza?
Odpowiadałeś kilka razy, a ja tylko sprawdzam twoja wiarygodność.
Jaki masz problem napisać jeszcze raz?
Odpowiedz: tak czy nie? Tylko tyle
Szanowni Państwo, dykciarz głupi nie jest i wie, że odpowiedź go pogrąży.
Czytanie z dzisiejszej Liturgii o fałszywie oskarżonej Zuzannie i genialny podstęp, żeby oprawcy się zdradzili, że celowo skłamali, żeby ją pogrążyć. ( prawda w końcu zwyciężyła)-
Słowo Boże daje nam wsparcie!
Potrzebujemy prawdy. Tylko Pan Bóg Jest Drogą pewną do odnalezienia prawdy obiektywnej , która nie ma względu na osoby.
Szczęść Boże i spokojnej nocy wszystkim:)
Detektyw sprawiedliwa w akcji. Już Ci Dykta wiele razy odpowiadał. Kobito, szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma i kiepsko łączysz fakty. Posłuchaj co sąd powiedział o Józku i zaakceptuj to.
Faktycznie jak będziesz tutaj ofiarę pomawiać, to może Ci to wyjść bokiem, tak jak Dykta pisał. Zastanów się dwa razy zanim coś klepniesz. Bo jak coś Ci się wydaje, a tego nie wiesz, to za pomawianie jest kara.
Przecież ci odpowiedział a ty udajesz, że nie widzisz, i dlaczego miałoby go to w ogóle pogrążyć? Moim zdaniem po prostu próbujesz zmienić temat i to nieuprzejme, że żądasz odpowiedzi a sama nie odpowiadasz.
Przestań pisać głupoty.
Dykciarz kłamie i nie potrafi odpowiedzieć na żadne pytanie od miesięcy.
Pytanie było proste, nawet dla niego, ale nie chciał odpowiedzieć.
Domyślamy się, dlaczego.
Czyli Dykciarz kłamie
Chociaż w tamtym roku to on pierwszy opowiadał o ofierze opierając się na tym, co pisał Zaleski.
teraz będzie się tłumaczył, że może Zaleski kłamie.
Kłamstwo w opowieściach dykciarza jedzie na kłamstwie i kłamstwem dopycha.
Człowieku, cokolwiek napiszesz już jesteś niewiarygodny.
Zajmij się lepiej rodziną. Nie truj sobie życia i nie wystawiaj się na pośmiewisko.
Uwierz, tyle osób o tobie mówi, ale nie słychać nic miłego.
Czemu pozostający w Kościele tu grasują?
Dobranoc. Niech ci się przyśni koszyczek wiśni:)
Bo Pan Jezus nie pozwolił im opuścić Kościoła:)
Dlaczego?