Bzdura. Poganie byli miłą społecznością zanim nie przyszli barbarzyńscy krzewiciele wiary i handlarze niewolników.
To wierzący byli barbarzyńcami i najeźdźcami zazwyczaj.
A moja familka śmieje się, ze dwa goowna owiniete w papier sadzą się na forum i jeden drugiemu klaszcze,
a smród nie da się niczym usunąć.
Nie ma lepszej riposty;)
Nie chcecie zaakceptować cywilizacji człowieka duchowego, to wracajcie do swojej kuwety.
Dla mojej przyjemności możecie chodzić po ulicach i miauczeć.
I patrzeć na reakcje przechodniów.
Zwłaszcza jak będziecie namawiać do sekty. zaraz ojcowie zrobią wam łomot kociarze.
Pogaństwo = barbarzyństwo.
"To moje święte prawo do wyrażenia swojej opinii!!"
Katolicyzm = barbarzyństwo
"Aaaaa, przestań mi religię prześladować, dykciarzu, poolicjaaaaa!!"
Może jednak warto przeczytać, a choćby obejrzeć Quo vadis Henryka Sienkiewicza?
Tak na dobry początek??:)
Do spowiedzi na wieczorną msze marsz! Powiedzieć księdzu na ucho co tam się nawywijało na forum ostrowca, mocne postanowienie poprawy obiecać i dopiero wrócić pisać. Jako pokutę zaproponować piękne przeprosiny dla Dykciarza i jakąś długą litanię.
Zrozumiano? No to pod prysznic, bo mocno pot się lał z nerwów podczas pisania tych głupot, a ksiądz nie lubi jak mu śmierdzi parafianin po drugiej stronie konfesjonału.
Dykta
Gorbaczow nawrócił się
To może być inspiracją dla Ciebie
Dziś pierwsza rocznica śmierci wspaniałego kapłana, który był uwielbiany, szczególnie przez młodych ludzi a na jego rekolekcje przychodziły tłumy. Warto przypomnieć sobie co miał do powiedzenia. Myślę, że ten temat jest akurat na czasie, warto posłuchać i przemyśleć... https://www.youtube.com/watch?v=nhEDTgKtSc0&t=13s
Dzięki za słowo Księdza Pawlukiewicza. Wszyscy potrzebujemy wzmocnienia:) sprw
Śmiech na sali te Wasze wypociny.
Zgadza się. Od nas pochodzą zaledwie wypociny. Tylko z Boga w Trójcy Świętej jest Moc!
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
+ JEZU, UFAM TOBIE!
MIEJ MIŁOSIERDZIE DLA NAS I CAŁEGO ŚWIATA!
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Dokładnie, zmiłuj się nad nami, nie zabijaj nas koronawirusem, którego stworzyłeś!
Ojcze Przedwieczny, ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo najmilszego Syna Twojego, a Pana Naszego Jezusa Chrystusa- na przebłaganie za grzechy nasze i całego świata.
Dla Jego bolesnej Męki-
Miej MIŁOSIERDZIE DLA NAS I CAŁEGO ŚWIATA...
ŚWIĘTY BOŻE, ŚWIĘTY MOCNY, ŚWIĘTY NIEŚMIERTELNY
ZMIŁUJ SIĘ NAD NAMI I NAD CAŁYM ŚWIATEM!!!
O Krwi i Wodo, Któraś wypłynęła z Serca Jezusowego, jako zdrój Miłosierdzia dla nas-
ufamy Tobie!!!
Jezu, ufam Tobie.
Ufam, że W Tobie jest moc ocalenia nas, nie tylko z wszelkiej zarazy, ale i pandemii strachu o życie, a przede wszystkim pandemii grzechu, którym krzywdzimy siebie i świat oraz
zasmucamy Twoje Miłujące Serce i wszystkich, którzy nas kochają.
Boże, pomóż tym, którzy nie umieją żyć inaczej!
sprw
Komuś ręce opadły na klawiaturę z braku argumentów?
Co to za szlaczki jak w przedszkolu?
To tylko Sprawiedliwa i jej zabawna próba udekorowania porażki, aby nie była taka bolesna.
Drogi Lolku, przed chwilą też i Ty byłeś w tej Modlitwie!