22.18 i jeszcze swoją Felę zdradził dla jakiejś sprawiedliwej. która jak nadmienia nudzi go, ale i tak jej szuka. A co z jego dziewczyną? Ano, coś pisał, że jak coś to będzie zmieniał czy coś;)
Aj, o kocie cisza, może poszedł szukać innych rozwiązań w relacji...
Wszyscy tu zakłamujecie rzeczywistość. Gdyby Jezus zstąpił ponownie pośród piszących tu forumowiczów nikogo nie zaprosiłby do grona swoich uczniów.
Sami niegodni. Ja też.
Zgadza się: Panie, nie jestem godzien, abyś przyszedł do mnie. Ale powiedz tylko słowo, a będzie uzdrowiona dusza moja.
Widzisz, Gościu z 20:58, bo prawdziwy ateista, taki solidny, nieustannie i niemalże fanatycznie musi udowadniać, że Bóg nie istnieje. Urąga przy tym religii, widzi w niej jedynie brutalność i obciach. Swobodnie i nieustannie rozprawia o Bogu, nawet jeśli Jego cechy, atrybuty czy doktrynę religii symbolicznie przypisze np. kotu. To dalej walka z Bogiem, tym prawdziwym.
Ale równocześnie musi uważać, aby nic nie przebóstwić, w szczególności ateizmu jako takiego. Często jednak popełnia trywialny błąd, mianowicie w swojej pysze, wspartej także dobrą znajomością Biblii, Kodeksu prawa kanonicznego oraz dzięki literackim umiejętnościom, przebóstwi siebie samego. Wówczas automatycznie i paradoksalnie przestaje być ateistą. Jednakże w ten sposób idzie na łatwiznę. bo nie wymyśla nowej religii. Przecież znamy tę „religię” i wiemy, który Oszczerca jest jej odwiecznym patronem.
" Lew ryczący to czy kot łaszący się...I tak wiemy, o co chodzi. Nic to, respekt tylko wobec Boga. Nie boimy się stworzeń:)
Dykciarz nie bagatelizuj tego co zrobiła ta dziewczyna
To było nabożeństwo kapłan i wierni
Tobie to może nie przeszkadza ale to pozostawiam bez komentarza bo nie warto.
Drenujecie ten wątek na siłę. A życie napisze swój scenariusz.
Jego dziewczyna jest z tej samej drużyny
Na szczęście, to tylko margines społeczeństwa. Ludzi dobrej woli jest więcej, dobro zwycięża.
Spokojnej nocy, z Bogiem.
A co takiego zrobiła? Te banały powielane bez końca?
Dla mnie to bardziej wypociny znudzonej katechetki, która szuka mocno atencji.
Jak taki poziom religii jest w szkołach to nie dziwię się, że uczniowie się wypisują.
Trzeba umieć opowiadać i zaciekawić inaczej staje się człowiek klaunem w marnym spektaklu.
Ta jej walka o Józka to już poziom dna moralnego.
22.37 Bajanie bajkopisarza. Nikt nie kibicuje:)
Widać, że ciągnie resztką pary.
Kończ, waść wstydu sobie oszczędź.
Jesteś ateista, co komu do tego? Tylko, nie spinaj się
Nie rób z ludzi kotów. To się nie uda, @@.37- dno
Twoja religia zaciekawiła kogoś?? Nie, tylko się nie rozbieraj!!
Tego Ostrowiec nie zniesie!
Już i tak rodzice straszą dyktą niegrzeczne dzieci
Sorry Dykciarz, ale nagrabiłeś sobie w tym naszym miastku.
Głośno o Tobie, ale bardziej prześmiewczo.
Nie warto się tak pogrążać. Chyba miałeś inne oczekiwania wobec Forum.
Uwierz, wciąż więcej uczniów jednak chodzi na religię w Ostrowcu.
A teraz po dziwnych występach ateistów, jeszcze inni wracają.
Twoje wyskoki odniosły przeciwny skutek.
Przemyśl sobie, czy warto tracić czas na jakiś absurd?
Tylko statystyki oficjalne mówią co innego.
No ale na forum można napisać cokolwiek, tylko czy to ma cokolwiek wspólnego z prawdą? Nie bardzo.
Nasze miastko to nie miastko katolickie, przykro mi.
O skompromitowanej katechetce nie gadają na mieście?
Ttylko statystyki oficjalne mówią co innego.
No ale na forum można napisać cokolwiek, tylko czy to ma cokolwiek wspólnego z prawdą? Nie bardzo.
Nasze miastko to nie miastko katolickie, przykro mi.
O skompromitowanej katechetce nie gadają na mieście?
22;37 udajesz idiotę?
W czasie nabożeństwa rozebrała się i opluła księdza