Dokładnie tak 18:58 ale dykciarzom takich rzeczy nie przetłumaczysz.
18:58. Jeśli ktoś ma na wyposażeniu kamerkę, to normalne, że jest włączona, ale może to dla ciebie, głupia babo dziwne. Teraz obalę twoją fałszywą teorie na temat celowej prowokacji ze strony pasażera samochodu. Szczegółowy dialog między mężczyznami:
"Proszę księdza, dostał ksiądz kiedyś w pysk od kogoś? - pyta wielebny
"Ja nie jestem księdzem"- odpowiada kierowca
"Ale KURWA ktoś tu jest księdzem" - odpowiada wielebny
"Ale ja nie rozumiem o co chodzi?"- pyta kierowca
"No, bo buc jesteś"- odpowiada wielebny
"Z czyich podatków, to jest"- pyta kierowca
"No z twoich KURWA"- odpowiada przewielebny, czcigodny ksiądz proboszcz., potem zaczęły się już wzajemne obelgi, łącznie z wyzywaniem przez księdza od "synów prostytutek". Kto był prowokatorem, kto zaczął pierwszy rzucać "kurwami", kto cały czas ubliżał? Gdybym ja był na miejscu tego kierowcy, to zasadziłbym temu chamowi - "przewielebnemu" takiego kopa w dupę, że trzy dni fruwałby w powietrzu i w między czasie miałby dużo czasu na refleksje, jak powinien do ludzi odzywać się prawdziwy kapłan. Przesłuchaj sobie na YB i nie kłam więcej, jak bura suka.
Na początek, jeszcze raz. Nie jestem kobietą 17:42 więc nie zwracaj się do mnie w ten sposób. Co do Twojego pytania to są patologiczne i jednostkowe przypadki 17:42. One oczywiście zasługują na potępienie ale nie można na ich podstawie generalizować i stygmatyzować wszystkich księży.
Nie jestem kobietą 17:21 to po pierwsze. Po drugie, właśnie udowodniłeś, że jesteś jednym z tych, którzy szują na księży i kościół, broniąc bandytów. Jak inaczej nazwać człowieka, który pobił na śmierć tego księdza ? Skąd wiesz czy nie kierował się tekstami takimi jak Twoje czy dykty ? Skoro uznajesz mnie za kobietę choć nią nie jestem to znaczy, że tak samo możesz mylić się w innych sprawach. Jesteś niewiarygodny i żałosny.
17:35. Felka, kim ty już nie byłaś, psycholko. Odstosunkuj się ode mnie i od wszystkich na tym forum, którzy mają inne zdanie niż ty. Ostrzegam, że następnym razem napiszę ci SPIERDALAJ, biorąc przykład z twojego idola z parkingu.
Żadną Felką też nie jestem 18:58 ale jak widzę mam do czynienia z osławionym na tym forum paranoicznym dzieciakiem, który wszędzie widzi jedną osobę. No cóż, nie przypuszczałem nawet, że kiedykolwiek dotknie mnie ten niesłychany zaszczyt. Oj biedny jesteś człowieku, nie ma Ci chyba kto pomóc a Twoja choroba jest uleczalna.
19:13. Kogo wszyscy mają widzieć, jeśli ty warujesz na forum całymi dniami i właśnie potwierdziłaś, że jesteś Felką. Jak tam twoja opieka nad dziećmi? Nadal specialite de la maison twojej kuchni domowej są zupki z torebki, bo ty nie masz czasu ugotować dzieciom godziwego obiadu, gdyż jesteś zajęta pisaniem na forum? Cały Ostrowiec mówi na ten temat i aż dziwne, że do tej pory stosowne instytucje to tolerują.
Weź lepiej leki 19:36 bo Ci się w głowie miesza.
Cały Ostrowiec to mówi o Tobie 19:36, taki biedny, chory psychicznie człowiek. Nie ma Ci kto pomóc ?
19,13 Gościu:0
Gratuluję, ale niezbyt szczerze, hehe.
sprw
Proszę, szanujcie ten wątek. Już tylko ten jeden został. Mnie przedwczoraj skasowano trzy posty ( cd jak Bartek dokonał prawdziwej rewolucji w życiu. Szkoda!) Nie było sprzeczności z zasadami forum.
Czyżby kierownik był mocno wybiórczy? Nie jest dobrze:( sprw
Widzę, ze dzisiejszy dłuższy tekst też mam skasowany.
Ciekawe, czy da się skasować zarządzenia Admina. Raczej nie jest obiektywny!- sprw
" Dla chrześcijanina sytuacja nigdy nie jest beznadziejna. Chrześcijanin jest człowiekiem
nadziei. To nas wyróżnia." < św.JPII>
sprw:)
Administrator kasuje wszystkie posty z wypowiedziami Papieża Franciszka o syfie w Kościele.
To żałosna cenzura jak na Katolików. Kasują swojego szefa.
"Papież: z Kościoła trzeba usunąć wszelki smród zepsucia"
"Nadużycia seksualne są praktyką dramatycznie szerzącą się w różnych kontekstach, ale to nie zmniejsza potworności w Kościele; w środowiskach kościelnych to okrucieństwo jest jeszcze większe" - zaznaczył.
papież podkreślił: "Dla Kościoła nadszedł czas na to, by włączyć światła, potężne reflektory w najmroczniejszych wewnętrznych korytarzach, gdzie niestety doszło i dalej może dochodzić do brudnych interesów i korupcji, czynów niespójnych, spisków w walce o władzę, gdzie są lobby prywatnych interesów".
"Jestem pełen ufności, bo otwierają się na oścież drzwi i okna, by wymienić powietrze, by wyszło to zepsute, powodujące mdłości i cuchnące i weszło świeże, odradzające i zapanowała atmosfera uczciwości" - stwierdził Franciszek.
Wątek o proboszczu też zniknął. Czy aby nie szkoda się tu produkować?
19.13 cd Raczej współczuję ataku na Ciebie! Ktoś miesza osoby i płci. Widać, ze czuje się mocno niepewnie w walce przeciw Kościołowi.
20:05, wszyscy wiedzą, że chrześcijanie są ludźmi nadziei, ateiści i muzułmanie w ogóle nie wiedzą co to nadzieja. Nadzieję wynalazł Jezus.
Administrator kasuje wszystkie posty z wypowiedziami Papieża Franciszka o syfie w Kościele.
To żałosna cenzura jak na Katolików. Kasują swojego szefa.
"Papież: z Kościoła trzeba usunąć wszelki smród zepsucia"
"Nadużycia seksualne są praktyką dramatycznie szerzącą się w różnych kontekstach, ale to nie zmniejsza potworności w Kościele; w środowiskach kościelnych to okrucieństwo jest jeszcze większe" - zaznaczył.
papież podkreślił: "Dla Kościoła nadszedł czas na to, by włączyć światła, potężne reflektory w najmroczniejszych wewnętrznych korytarzach, gdzie niestety doszło i dalej może dochodzić do brudnych interesów i korupcji, czynów niespójnych, spisków w walce o władzę, gdzie są lobby prywatnych interesów".
"Jestem pełen ufności, bo otwierają się na oścież drzwi i okna, by wymienić powietrze, by wyszło to zepsute, powodujące mdłości i cuchnące i weszło świeże, odradzające i zapanowała atmosfera uczciwości" - stwierdził Franciszek.