I .UJ . Napijmy się za zdrowie moherów.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że czas się wypełnił i bliskie jest Królestwo Boże.
Nawracajcie się i wierzcie w Ewangelię.
22;14 wypiłaś A teraz na nabożeństwo i będzie fajnie
Szczczęść Boże. Jestem już po nabożeństwie (TVP). Są jeszcze na innych kanałach. Zapraszam. Bóg zapłać.
To miło, że od rana myślisz o Kościele.
Pójdę z trzeźwym umysłem, żeby dobrze trafić;)
Przeczytaj, proszę , to co napisałam do Ciebie na poprzedniej stronie. To nie są prześmieszki. Jestem prawdziwa w tym poście.
Myślę.
Pójdę dam mu na AC. Musi opłacić.
Twoja sprawa:0
Ja pójdę, tym razem bez pieniędzy:)
Przecież nikt mnie nie wygoni:)
Ale krzywo na Ciebie będzie patrzył.
8.47
Samochód zepsuty, a koligacje rodzinne, to-serwisant udostępnił inny ( Zgodnie z zawartą umową)
W parafii nic nie dzieje się ukradkiem. A kto pyta, nie błądzi:) Można też zapytać o rodzinę, która jest duża, więc może być dużo pytań;)
Może Rodzina ( ta osobista ) powinna wypowiadać się na forum, jak ma życzenie wspierać swojego Krewniaka? Może to jest zobowiązanie wobec Jego ukochanej Mamy, która osobiście nie może zatroszczyć się o niego?
Czy rodzina kapłana- z tych i z dalekich stron ma obowiązek na forum opowiadać, co robi ze swoimi spadkami po przodkach??
Może niech każdy podziękuje raczej SWOIM KREWNYM za ich troskę.
Taka tradycja nasza rodzinna:)))
Gdyby tak było, byłby na zewnątrz a nie potajemnie po nocach jeździł.
Na trzeźwo tego nie pisał. Bajabardziej oczywista oczywistość.
Z życzeniami dobrej niedzieli-
Przekazuję to nadzwyczaj piękne i mądre-
co udostępnili mi znajomi na fb:
" WIELU LUDZI CHCIAŁO BYC BOGAMI, A TYLKO jeden BÓG ZECHCIAŁ BYĆ CZŁOWIEKIEM" +
" TEN DZIEŃ JEST PREZENTEM OD BOGA DLA CIEBIE!
To, co z nim zrobisz, może być TWOIM prezentem dla NIEGO:)"
z pozdrowieniami dla Wszystkich, którzy wciąż nie tracą wiary w to, że każdy bez wyjątku potrzebuje życzliwości i wsparcia od innych, nawet nieznajomych ludzi :) sprw
8.45
Idź i zobacz nowy nabytek.
Białko Ci się w oku zetnie.