No nie mów, że ta ręka świerzbi Cię do pracy, bo w życiu nie uwierzę:)Wracaj baranie do zagrody, czyli do Koła Gospodyń Wiejskich w Pomponiku, bo nie mają się tam z kogo nabijać. Tu jest forum dla inteligentnych ludzi, czyli nie dla Twojego targetu.
15.22 Przedszkolaku;) Stara metoda " na wnuczka"- nie odpowiedzieć na żadne pytanie. Znam to, czytam ten wątek nie od dziś. Myślałem, że ty kicasz tylko do kobiet, bo delikatne i nie trzeba się za bardzo wysilać, żeby dać w policzek ( gówniany damski bokserze)
Ale, nie...ty startujesz i do facetów równo! Wsadź se te twoje oszczane przez kota teksty do ..
nie napiszę, bo dzieckiem jesteś i zaraz będzie szloch na całe forum, ze tu dorośli biją.
Teraz już nikt z czytajacych nie ma wątpliości co do twojego debilizmu. Może faktycznie nie miał kto wychować na porządnego człowieka, może ty jestś jeszcze mały i nie wiesz, że dorośli na poziomie się tak nie komunikują?
No może, trzeba troche potrząsnąć i puścić. Ale frajerze, jak nie zmienisz tej wyszczekanej mordy, to wcześniej czy później, ktoś cię rozpozna na żywo i profilaktycznie wytarga za uszy. Radzę się ogarnąć, zanim będzie za późno na przeprosiny.
Olo do 15.39 czyli "ynteligentnego inaczej"= wyganianego przez 99proc forumowiczów.
Porażka. Ale życie się chyba jeszcze nie kończy. Przeproś ludzi za złe słowa, a zwł. za kłamstwa. Przez ostatnie tygodnie w Twoim wydaniu było ich 17!!!
Nieładnie kłamco. Teraz cokolwiek napiszesz nikt nie uwierzy, bo na własne życzenie straciłes wiarygodność forumowicza, innymi słowy, straciłeś własną godność w sieci.
Trochę czasu potrwa zanim naprawisz, ale warto! Po co Ostrowiec ma cię piętnować, jak możesz sobie coś tam przemyśleć i naprawić relacje z ludźmi?
i odwołać 17 bzdur!
Pokój i dobro ratują świat! Nie rezygnuj! Dasz radę:)
Tylko nie podpieraj się więcej kobitkami. Dla takiego kozaka to nie honor. Pogadaj lepiej z nami, prawdziwymi facetami. Oj, chyba, ze Ty baba jesteś?
Kolega od pomponików, może i nie rozpoznał, że "Olo" to sprawiedliwa, jednak ja Cię zdemaskowałem już po paru zdaniach.
Jeszcze próbuje wmówić nam, że to nie ona. Cyrk żenady jedzie dzisiaj na najwyższym poziomie. Serio myślisz, że ktoś kto trochę poczytał Twojej wątpliwej jakości produkcji tutaj na forum, nie rozpozna, że to TY? Zabawne jak sama widzisz wszędzie dziecko, a próbujesz komuś wmawiać, że on robi tak samo.
Po wczorajszej kompromitacji robisz dzisiaj z siebie jeszcze większego klauna!
Jak sprawiedliwa nawalasz z "Olo" to już można wyzywać od "frajerów", jak piszesz pod swoją postacią, to świętobliwej sprawiedliwej takie słowa nie przystają. To jest zakłamanie.
Później się dziwisz, że nawet przeciwnik Dykciarza pisze o Tobie "To dopiero zakłamane, głupie babsko." Niczego się z wczoraj nie nauczyłaś.
Cyrk żenady jedzie dalej i dalej, już przestaje jednak zaskakiwać.
Jak będzie teraz ze Świętami? I znowu nie będzie święconki i Świąt? :-(
Paranoiczny Dzieciaku, jesteś jak stonka :)
Wiesz co, szanowny z 14:29,
ten pomysł z osiołkiem nie jest taki głupi. W naszej parafii trzy zwierzaki by się przydały, z przyodziewkiem. Do tego nowa stajenka przy plebanii, stodoła na siano (czy co tam jedzą), składzik na obornik, jakiś wybieg na spacerki, stajenny na etacie, weterynarz pod ręką i inne koszty operacyjne (wyżerka, wywóz obornika, sprzątanie 'spalin' na jezdniach, dezodoranty, żeby okoliczni mieszkańcy nie skarżyli się na zapachy itp.).
Tylko czy to taniej wyjdzie od utrzymania samochodów? No i czy parafianie zaakceptują, bo to trochę obciach - ksiądz na osiołku (podobnie, jak w Syrence czy Polonezie), i nie zaczną odchodzić z Kościoła?
hmm...
Ja mam trochę zmodyfikowany pomysł co do osiołka, niejaka sprawiedliwa może za takiego osiołka robić. Całe dnie tu na forum siedzi bezproduktywnie, więc może dla dobra sprawy przysłużyć się parafii.
Osiołek w jej wykonaniu to byłaby taka zmodyfikowana ryksza rowerowa (modyfikacja wizualna w odpowiednie udekorowanie jej). Same plusy: tanio, sprawiedliwa trochę porusza się, oddana będzie parafii. W wolnych chwilach nadal może siedziec na tym forum, bo ile ksiądz w końcu potrzebuje przemieszczania się.
Spełni się w końcu kobitka.
Dodatkowo ponoć ma coś z osła, to nada się w tej roli idealnie!
Nie przejmuj się, kupił sobie nowe autko. Ile mogło teraz kosztować: 400 czy 500 tys?
Ja mam trochę zmodyfikowany pomysł co do osiołka, niejaka sprawiedliwa może za takiego osiołka robić. Całe dnie tu na forum siedzi bezproduktywnie, więc może dla dobra sprawy przysłużyć się parafii.
Osiołek w jej wykonaniu to byłaby taka zmodyfikowana ryksza rowerowa (modyfikacja wizualna w odpowiednie udekorowanie jej). Same plusy: tanio, sprawiedliwa trochę porusza się, oddana będzie parafii. W wolnych chwilach nadal może siedziec na tym forum, bo ile ksiądz w końcu potrzebuje przemieszczania się.
Spełni się w końcu kobitka.
Dodatkowo ponoć ma coś z osła, to nada się w tej roli idealnie!
19:08, bez względu na wszystko, wyziera z ciebie trywialne i pospolite chamstwo.
Znam tylko jedną nację zdolną do tak bezpardonowej walki ideologicznej.
Opanujcie się! Zapomnieliscie o swojej historii?
Znów zaczynasz z rasizmem? Icek już nie wołasz? Poczytaj Pan co dziś sprawiedliwa naklepała jak chcesz troszkę klimatu pospolitego chamstwa poczuć.
a to taka przykładna niby katoliczka, katechetka ponoć...
czytam dzisiejsze teksty i oczom nie wierze DNO!!!!
To jeszcze raz, komu w końcu zrobiłem dziecko??? Jak już wyszedłem z podstawówki i pracy dla mnie nie było. A jeszcze zanim zrobili mnie kobitą???
Odpowie mi w końcu ktoś, czy pompona tu ze mnie robią?//Ha??