20.01 hahah, oboje dobrze wiemy, kto prowokuje. Pustaczki;)
Zasuwa z gościa bo wyszydzony za kocia wiarę. Możesz go teraz z wdzięczności polizać w łapkę;)
Kto nie potrafi wyciągać wniosków z porażek, ten nie będzie wygrywał. Nie to nie była prowokacja przykro mi. Zaczynają sie już wulgaryzmy w stronę paru osób, aby jakoś nerwy załagodzić. Uwierzcie mi w złą stronę je dziś kierujecie i nawet nie jesteście tego świadomi.
Przeczytajcie jeszcze raz wpis z 20:01 i zacznijcie w końcu wyciągać jakieś wnioski.
Inaczej będziecie odtwarzać swoją porażke od nowa i od nowa.
Pocałuj kotka w łapkę na dobranoc, hehe.
Kiwać to my ale nie nas;)
Tak się zakiwaliście, że jedynie prostackie teksty zostają na pocieszenie. HA HA HA
Jeszcze niedawno wołali Admn że hejt HA HA HA
jak smakuje gorycz porażki dziś?
Jeśli ktoś poniósł porażkę to tylko wy Lolki dwa. ROZDMUCHANY TEMAT i na czym się skończyło? Że Józef winny?/ Niekoniecznie:)
że Kościół rozleciał się? Niekoniecznie.
ż e sprw jest zakłamana i głupia? Niekoniecznie!
Żyjcie sobie Lolki dwa w swoim alternatywnym świecie. My się tam nie wybieramy:)
Nikt, oprócz was dwóch.
Podsumowując w katgorii porażek, hehe- czas spojrzeć do lustra i zastanowić się nad sobą.
Czy warto dalej robić za kretynów?
"ż e sprw jest zakłamana i głupia? Niekoniecznie!" LOL, ja bym tak o sobie na napisał, bo z tego wynika, że może to być prawda.
To jest tak zwane samozaoranie.
Idźcie już spać, bo w tych nerwach już nie wiecie co piszecie :)
Widzisz, żeczywistośc to nie to co sobie ubzdurasz i napiszesz. Gorzko dzisiaj porażkę odczuliście, widać to w waszym gniewie.
Myśle, że prokuratura się nie myli i Józek posiedzi jeszcze trochę za kratami.
Podsumowując, dziś odnieśliście porażkę na większą skalę niż zawsze.
Czy warto sie tak kompromitować? Ludzie czytają i wnioski wyciągają, co dobitnie było dzisiaj widać we wpisie, który Cię pojechał bardzo mocno!
23.08 dzięki za piękny utwór literacki, przemyślany, nie wiadomo czy na faktach ( Bóg jeden wie:)
Jednak z polskiego mierna za banalny błąd:
pisze się: rzeczywistość.
:)
Może jednak warto przeprosić się ze szkołą?
Wow bład ort, to teraz można iśc spać spokojnie. Wygrałaś sprawiedliwa! Gratulacje! Może prokurator jakiś błąd zrobi ort, co zaowocuje tym, że Józek wyjdzie na wolność! Trzymam kciuki ;)
Biedne dziecko/ byle co, ale musi mieć ostatnie słowo.
i kto to mówi?
"ż e sprw jest zakłamana i głupia? Niekoniecznie!" Niekoniecznie, czyli może tak, a może nie.
Sama napisałaś ja tylko cytuję.
Sam sobie odpowiedz, bo " Per ASPERA ad ASTRA" -choćby przez dobry sen ze spokojnym sumieniem:)
Dykta i ty "sprw" jesteście monotematyczni do zrzygania, a życie takie piękne i tyle w nim ciekawych spraw. Żal mi Was.
To prawda życie takie piękne i tyle w nim ciekawych spraw, a Ty jednak siedzisz po nocy w tym wątku i jeszcze komentujesz. Burn.
Ja dopiero wszedłem do internetu, ale Ty siedzisz tu od rana, co można łatwo ustalić po wpisach. Tragedia.
Biedna sprawiedliwa/ byle co, ale musi mieć ostatnie słowo.
Ta łacina pasuje tutaj jak kwiatek do kożucha.
Najwyższy czas wracać do dobrych znajomych na fb:)