A to głupie babsko to kto? I zakłamane?
wow, mocno powiedziane o sprawiedliwej, ale trudno się z tym nie zgodzić. Ktoś jej w końcu musiał wygarnąć, może się trochę zreflektuje. Weź to sobie sprawiedliwa mocno przemyśl.
20;33 masz duże braki gościu
Nie wiem czy o tym wiesz?
HEJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GDZIE JEST admin???
Ha! O Dykcie można było pisać paszkwile, o drugim "niedorozwiniętemu", a teraz płacz i wołanie Admina jak ktoś twardo w końcu o sprawiedliwej napisał. Brawo dla tej osoby za odwagę, bo sprawiedliwa myślała, że tu jest nie wiadomo kim, a nawet ludzie nie zgadzający się z Dyktą się na niej poznali już. BRAWO!
Boże, przebacz im, bo nie wiedzą, co piszą.
Hejt łobuzerii nie robi na mnie wrażenia. Ot tyle, co spotkałabym się ze znaną z ulicy pLempart. Identyczna atmosfera i nagonka.
Ci, którzy mnie znają, wiedza o mojej sprawiedliwości. Forum to jazda bez trzymanki i uśmiech politowania.
Trzymajmy się prawdy: ten się śmieje, kto się śmieje ostatni:)
Szkoda, że nie mogę spotkać się z oszustem " klerykiem" tzw Krystianem. Zapytałabym, dlaczego wyrzucono go z seminariów duchownych.
A pożal się Boże Zaleski nadal pisze, że chłoptas jest klerykiem... Może na razie wystarczy rewelacji. Kiedyś będzie większa niespodzianka. - sprw
"Boże, przebacz im, bo nie wiedzą, co piszą." to też hejt zakamuflowany pięknymi słówkami.
To krytyka i manipulacja.
To niesprawiedliwość.
21.11 Nie przesadzaj. Ja tez jestem wolnym człowiekiem i mam prawo zwrócić się do Boga o pomoc. Zwłaszcza, gdy ktoś krzywdzi.
Kto mi zabroni? Admin?
21,11 A wiedzą, co piszą broniąc "kleryka Krystiana">>>?
Na jakiej podstawie bronią? Skąd znają prawdę?
Kto tu kim manipuluje?
I co jest niesprawiedliwe?
Czy czyjaś głupota kazała napisać to o21.11
Czy tylko infantylna naiwność?
Wierzą, że prokuratura zebrała przeciwko księdzu pożądny materiał dowodowy, inaczej nie można kogoś trzymać w areszcie prawie pół roku. Dlaczego im się dziwisz? Obecnie władza sprzyja kościołowi. Ziobro mógłby go szybko wypuścić pewnie. Musi po prostu być coś na rzeczy.
20.20. Pisałam Ci Lolek, że Cię nie lubię? Bo nie lubię, bo jesteś bezinteresownie wredny.
Nie odzywaj się do mnie. Nie potrzebuję twoich litościwych pouczeń. Irytujesz mnie.
Przykro Ci, bo jakiś przeciwnik Dykty nawet, mocno Cię zrugał. Przykre jak ktoś powiedział w dosadnych słowach to co wielu myśli, tych katolików też, jak się okazuje. Mocno przemyśl swoje zachowanie i to co piszesz, może dojdziesz dlaczego tak jest. Troszkę mi Cię żal, całe dnie tu siedzisz na forum, a tu taki nóż w plecy. Eh...
No ale nie poddawaj się! Zrób porządny rachunek sumienia i wyciągnij z tego wnioski.
21.46 To ten dzieciak, co ktoś napisał, że niedorozwinięty?
22.00
Powinien zapytać ludzi, dlaczego go tak nieładnie oceniają. Może by go trochę wyprostowało.
21:46, jak już musisz coś napisać, to może merytorycznie, kto i kiedy rugal, a nie jedynie filozje mentorskim tonem, bo to nuuuuuuuudne.
Poniał?
Nie dorastasz do pięt Pani sprw.
wpis 20:01 masz czarno na białym, sprawiedliwa zrugana tak, że deczko byłem zszokowany.
Szokujący jest też fakt, że to osoba która nie pała do Dykty miłością. Może to Felice? Nie wiem, ale cieszę się, że ktoś z innym światopoglądem zobaczył marność sprawiedliwej i ją mocno pojechał. Troszkę jej się należało, za to wszystko co tu wyprawia.
Wnioski niech wyciągnie już sama zrugana.